Ez hogy lehet hogy a 11 éves csaj 14-15nek néz ki?
https://www.youtube.com/shorts/-T7xWSdNPF0
Ebbe a videóban a 11 éves csaj rendesen úgy néz ki mint egy 14-15 éves, szép nőies, de viszont az a gyerek olyan mintha sokkal fiatalabb lenne.
Csak felnőttesen van öltözve, de nem néz ki 14-nek.
Fiúk később érnek.
Ruha és smink, hajviselet nagyot tud dobni a kinézeten. A mai fiatalok már nem mennek ki mackónadrágban az utcára, az ilyen kosztüm jellegű vagy elegánsabbnak kinéző ruhák stílusa már teljesen ugyanaz mint amit a felnőttek viselnek, csak kisebb méretre vannak szabva. Erre még rádob optikailag egy push-up melltartó (vagy a táposabbaknak az sem kell), a kivasalt haj, kihúzott szem vagy akár műszempilla, műköröm, és legfeljebb abban különbözik ránézésre egy 12-13 és egy 17-18 éves, hogy van közöttük egy fejnyi magasság különbség, és a fiatalabbak arcáról nem tűnt még el a gyermeki kerekdedség.
Pénteken éjszaka a bulikban lehet több általános iskolásba botlasz, mint idősebbe, úgyhogy kétszer is rá kell kérdezni vagy akár személyit is kérni, míg nem késő.
Az én 10 és 11 éveseim is pont így néznek ki, mint ezek ketten. Én viszont fiatalabbnak ennél az anyunál szerintem :D
A lányom magas, kezd csajosodni, ezen a gyereken meg van egy nyanyás nyaklánc, az is öregíti. A kissrác meg még bőven a pubertás előtt van, mint az enyém is. A másik lányom 15, hidd el, NEM így néz ki, mint ez a lányka.
Hát hogy?
És milyen magasak a lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!