Az furcsa vagy nem, ha valakinek 18 évesen már gyereke van, akár már több is?
Ha a 60-as 70-es években élne ez a 18 éves ember akkor természetes lenne, az lenne a furcsa, hogy még nincs neki (nagyszülők elmondása alapján).
Manapság a 18-20 évesek még annyira gyerekek, hogy elképesztő (még nem vagyok 30 ezt úgy írom..). Egy gyereknek gyereket adni a kezébe hááát… jó nem sül ki belőle. Ezek manapság 2 hétig alig tudnak kapcsolatban maradni nemhogy közösen felnevelni egy gyereket. Na meg persze kitalálni, hogy kitől is lehet az a gyerek.. a párjától vagy a hétvégi szórakozóhelyes wc-s kalandjától.
18 évesen még se diplomája se szakmája se munkatapasztalata. Így a gyári 150 ezres fizuból pedig nem tud majd meglenni egy gyerekkel.
Furcsa. Van egy volt iskolatársam, nem osztálytársam volt, de jóban volt valakivel az osztályból, így sokszor járkált le hozzánk. 18 évesen született az első gyereke, most azt hiszem 22 éves, már 3 gyereke van. Roma származású. Volt egy másik osztálytársam, aki lebukott hozzánk, neki is azt hiszem ilyen 18 évesen született az első gyereke, szintén roma.
Egy 18 éves vagy éppen befejezte a középiskolát és leérettségizett, vagy még csak gimis, hiszen sokan évvesztesek, szakközépbe járnak, 5 éves gimibe járnak. Egy ekkora fiatalnak még nincs saját keresete, munkája, nem is tudom miből akarná eltartani a gyereket, szerintem a saját jövőjét is tönkre tenné ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!