Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok, ha nem reagálok...

Bunkó vagyok, ha nem reagálok a Facebookos szülinapi köszöntésekre?

Figyelt kérdés
Megvan rá az okom, de kíváncsi vagyok hogy ha valaki a tiédre nem reagálna (már ha szoktál egyáltalán írni), hogyan reagálnál?
2023. júl. 27. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, minek nevezed, legfeljebb a valo eletben fokozatosan elfordulnak tole. Ha ezt nem banod, rendben.
2023. júl. 27. 18:32
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Én kívánom, hogy e-miatt forduljanak el tőlem! Ilyen embereket nem is szeretnék a közelemben! Lehet vissza is állítom csak ezért!

Kösz a tippet! 😂

2023. júl. 27. 20:41
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha emiatt elfordulnak tole az emberek vagy barkitol is mert eppenseggel nem azt fogja egesz nap varni hogy ki koszontotte fel, meg ki nem es meg valaszolgasson is hat akkor gratulalni tudok. 😂😂
2023. júl. 27. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ált. vmi emojit nyomok rá (ölelés, imádom, tetszik), aznap, másnap pedig megköszönöm egybe mindenkinek. Ha privátba ír vki, akkor visszaírom, hogy köszi.

Nem szoktam árgus szemekkel figyelni, hogy az üzenőfalon reagál-e rá vmit az érintett, ha én köszöntöm, de nagyon ritka, hogy vki nem jelez rá semmit. Ha mégis észlelek ilyet, akkor arra gondolok, hogy sokan köszöntötték, elsiklott az enyém felett. (Amúgy közel sem köszöntök minden ismerőst, akit igen, azzal meg abszolút jó a viszony.)

Szerintem akit zavar, feleslegesnek, személytelennek találja, hogy esetleg futó ismerős is felköszönti, az vegye le, de ha már fent van a szülinap, akkor illik vmit reagálni, ha eszébe jutsz a másiknak.

2023. júl. 27. 21:37
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
Ez az egész nyilvános dolog nem is neked szól igazán, hanem szimplán arról, hogy na megmutatom én írtam neki... aki annyira fel akar köszönteni az ír privátban.
2023. júl. 28. 04:47
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha valaki azt állítja be, hogy mindenki lássa, hogy mikor van a szülinapja (= kapjanak is róla jelzést, mert ez így működik) + még azt is engedélyezi, hogy írjanak az idővonalára (kb. el is várja), akkor az a minimum szerintem, hogy akiknek nem esett le a karikagyűrű az ujjukról attól, hogy felköszöntötték, azoknak másnap 1 db 2 szavas üzenetben kiírja, hogy köszönöm mindenkinek. Egyébként az ilyen típusú embernek általában fontos, hogy mások lássák, hogy nekik hányan írnak, én pl. nekik ezért nem privátban szoktam írni. Nem ezt a beállítást használná, ha arra vágyna.
2023. júl. 28. 10:32
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

A születésnapi láthatóságot meg nyilvánossátételt (sajnos) nem kell beállítani, merthogy alapértelmezetten így állítja be regisztrációkor FB, a felhasználó megkérdezése nélkül. Szóval ha valakinek ez elkerüli a figyelmét, de alapból csak a Messenger részét használja és nem jár fel naponta, egyáltalán nem udvariatlanság ha ezért nem reagál.

Nekem meg e-mail-ekre nem érkeznek válaszok, de az illetők szinte minden szabadidejüket a fészen töltik, trash-tartalmak megosztásával vannak elfoglalva. Az biztos fontosabb.

2023. júl. 28. 10:40
 18/23 anonim ***** válasza:
16 csak épp az alapbeallitas ez hogy látható és sokaknak simán azért van kinn mert lusták voltak elrejteni vagy nem is érdekelte őket esetleg azt se tudják hogy el lehet.
2023. júl. 28. 11:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hiába lettem le 0%-olva, a regisztrációtól kezdve nyilvános és látható a születésnapra vonatkozó beállítás. Ez az alapértelmezett, minden profil esetén így állítja be a rendszer.
2023. júl. 28. 12:07
 20/23 anonim ***** válasza:
#19 ebben egyébként igaza van, én is utólag raktam át privátra mert nem akartam hogy lássák, meg úgy amblokk se. Illetve hogy mostani regisztrációnál mi van azt nem tudom mert én 2014ben csináltam. Sőt még azt is kikapcsoltam ha megváltoztatom a profilom azt se lássák, nekem nem fontos a like, ez nem azért van mert csúnya vagyok hanem azért mert 2 képet ha kiraktam magamról 9-10 év alatt.
2023. júl. 28. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!