Bunkó vagyok, ha nem reagálok a Facebookos szülinapi köszöntésekre?
Én kívánom, hogy e-miatt forduljanak el tőlem! Ilyen embereket nem is szeretnék a közelemben! Lehet vissza is állítom csak ezért!
Kösz a tippet! 😂
Én ált. vmi emojit nyomok rá (ölelés, imádom, tetszik), aznap, másnap pedig megköszönöm egybe mindenkinek. Ha privátba ír vki, akkor visszaírom, hogy köszi.
Nem szoktam árgus szemekkel figyelni, hogy az üzenőfalon reagál-e rá vmit az érintett, ha én köszöntöm, de nagyon ritka, hogy vki nem jelez rá semmit. Ha mégis észlelek ilyet, akkor arra gondolok, hogy sokan köszöntötték, elsiklott az enyém felett. (Amúgy közel sem köszöntök minden ismerőst, akit igen, azzal meg abszolút jó a viszony.)
Szerintem akit zavar, feleslegesnek, személytelennek találja, hogy esetleg futó ismerős is felköszönti, az vegye le, de ha már fent van a szülinap, akkor illik vmit reagálni, ha eszébe jutsz a másiknak.
A születésnapi láthatóságot meg nyilvánossátételt (sajnos) nem kell beállítani, merthogy alapértelmezetten így állítja be regisztrációkor FB, a felhasználó megkérdezése nélkül. Szóval ha valakinek ez elkerüli a figyelmét, de alapból csak a Messenger részét használja és nem jár fel naponta, egyáltalán nem udvariatlanság ha ezért nem reagál.
Nekem meg e-mail-ekre nem érkeznek válaszok, de az illetők szinte minden szabadidejüket a fészen töltik, trash-tartalmak megosztásával vannak elfoglalva. Az biztos fontosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!