Siófok Pécs oda-vissza, mindennap?
+ Még várakozni is kell ha esetleg késik stb..
Így azért napi szinten fárasztó.
Én anno napi 1,5 óra oda és 1,5 órát vissza utaztam + még volt mikor várakozni kellet műszaki hiba és késés miatt,pár hónapig lehet bírni, de soha többé.
Hetente 1x belefer, de napi szinten garantáltan fárasztó,alapból az utazasban fogsz elfaradni.
1 ó 15 p a menetidő, ami igazából 1 ó 31 p legtöbbször. Nekem ez kb lélektani határ, ha nem lenne ennyi állatom, már rég beköltöztem volna koliba. Hiú ábránd, hogy a buszon majd pihensz vagy tanulsz, általában nem fogsz tudni, kényelmetlen stb.
Van hogy 8-ra be kell érnem, és hatkor végzek az utolsó órámmal. Olyankor hatkor kelek és nyolcra érek haza. Csak hazaérek, még nem ettem, nem fürödtem, nem foglalkoztam semmivel.
Iszonyat megterhelő, főleg amikor ZH-k vannak, gyakorlatokra beugróból kell készülni stb. Rövidtávon, 1-2 alkalommal egy héten bírható, de hosszútávon nem. + egyszer késed le, akkor vagy ugrik egy gyakorlatod, vagy várhatsz x órát, haverokkal vagy, neked nézni kell, hogy még 2 óra haza az út, és minden fél órában indul, mikor indulj el haza... (Én ezt utáltam a legjobban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!