Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy idegen miatt elkezdtem...

Egy idegen miatt elkezdtem sírni. Ez normális?

Figyelt kérdés

Itt a története:

[link]

😭😭

2023. júl. 26. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Szomorú történet, egy fiatal nő meghalt, egy férfi elvesztette a párját, akivel 16 éves koruk óta voltak együtt, és négy gyerek maradt félárván. Ha téged is ért hasonló veszteség, vagy csak nagyon erős benned az empátia, akkor teljesen normális, hogy elsírod magad egy ilyen cikken - pláne, hogy direktben úgy van megírva, hogy az olvasó mindél inkább beleélje magát a történetbe.
2023. júl. 26. 18:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem: van benned empátia, szociálisan érzékeny vagy, ami a mai magyar társadalomban már igencsak ritka.
2023. júl. 26. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is elsírtam rajta magamat. Sajnos én az ilyeneket már próbálom figyelmen kívül hagyni, mert annyira lerombol lelkileg, bár én alapból nagyon érzékeny vagyok és már tényleg minden napra jut valami tragédia, akár ember, akár állat. De ezt a bejegyzést ma elolvastam, meg a helyi csoportban gyűjtenek nekik és utalni fogok nekik. Amúgy nem, nem baj. Az lenne a baj, ha semennyire nem érintene meg.
2023. júl. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!