Mely országok nem szeretik kifejezetten a Magyar népet?
1-el egyetertek
Turista vezeto vagyok, kicsit lazabban veszem, beszelek a jelenlegi egeszsegugyrol, politika, kornyezetvedelem, kozlekedes tehat ami ilyen mindennapi embert erinti, rasszizmus, antiszemitizmus meg ilyenek.
Es nekem is ez volt a valaszom amikor kerdeztek, hogy milyen itt elni, es elkezdtem beszelni ezekrol. Aztan kerdeztek milyenek a magyar emberek nezete a kulfoldiekrol ha jol emlekszem. Es mondtam, hogy hat Budapesten nagyon befogadoak foleg a fiatalok, szinte mindenki beszel angolul koztuk meg a kozepkoruak is, itt van jo piac, ide menj enni hogy ne huzzanak le, stb... majd hozzatettem "and they sincerely have a certain disdain towards themselves as a nation surprisingly as well - surprisingly for you :)". Es nevettunk egy jot, aztan kerdezte, hogy miert, hat roviden annyit mondtam hogy politika foleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!