Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mely országok nem szeretik...

Mely országok nem szeretik kifejezetten a Magyar népet?

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Azt könnyebb lenne felsorolni, hogy kik szeretik.
2023. okt. 20. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Mi az, ami miatt szeretni kellene? Budapestet imadja mindenki, de mar nem biztos, hogy osszerakjak Magyarorszaggal. Raadasul az elso elmeny a repterrel szembeni zebra, amint le se lassit az auto, ami majdnem eluti.
2023. okt. 20. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Magyarország
2023. dec. 3. 12:57
 14/14 anonim ***** válasza:
88%

1-el egyetertek

Turista vezeto vagyok, kicsit lazabban veszem, beszelek a jelenlegi egeszsegugyrol, politika, kornyezetvedelem, kozlekedes tehat ami ilyen mindennapi embert erinti, rasszizmus, antiszemitizmus meg ilyenek.

Es nekem is ez volt a valaszom amikor kerdeztek, hogy milyen itt elni, es elkezdtem beszelni ezekrol. Aztan kerdeztek milyenek a magyar emberek nezete a kulfoldiekrol ha jol emlekszem. Es mondtam, hogy hat Budapesten nagyon befogadoak foleg a fiatalok, szinte mindenki beszel angolul koztuk meg a kozepkoruak is, itt van jo piac, ide menj enni hogy ne huzzanak le, stb... majd hozzatettem "and they sincerely have a certain disdain towards themselves as a nation surprisingly as well - surprisingly for you :)". Es nevettunk egy jot, aztan kerdezte, hogy miert, hat roviden annyit mondtam hogy politika foleg.

2023. dec. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!