Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon érhet baj emiatt?

Magyarországon érhet baj emiatt?

Figyelt kérdés
A kocsiban orosz zenéket hallgatunk, kulturáltan, nem üvöltetve, hogy másokat zavarjon. Még így is fél apám, hogy belénk kötnek, vagy fizikailag bántalmazhatnak emiatt. Nem tudom mennyire van jelen itt a ruszofóbia.

2023. júl. 25. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem senkit sem zavar.
2023. júl. 25. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
semennyire mint ahogy mashol sem.
2023. júl. 25. 12:38
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem senkit nem érdekel.
2023. júl. 25. 12:38
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Előző vagyok: cirill betűs (19. századi orosz helyesírás szerinti, ma már ukránnak számító) tetoválásom vannak látható helyen, eddig csak pozitív visszajelzést kaptam rá attól, aki el tudta olvasni, illetve többször megkérdezték, kárpátaljai vagyok-e (nem), a magyarokat pedig nem érdekli.
2023. júl. 25. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem már szinte senki nem tudja megkülönböztetni az oroszt, az ukránt, a japánt vagy akár indiait egymástól egy autóból kiszűrődő zene alapján. Nem beszélve arról, hogy nem fogja senki sem ezt analizálgatni, miközben a dolgait intézi.
2023. júl. 25. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Én 10 éve vagyok kénytelen mindenféle 40-50-60 éves orosz zenét hallgatni, ha a szomszéd bácsi "benosztalgiázik". No para . Itthon kb senkit nem érdekel, főleg,hogy az emberek 95 százaléka meg sem tudja különböztetni az oroszt az ukrántól vagy bolgártól.
2023. júl. 25. 18:33
 7/14 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
97%
Én is orosz zenéket hallgatok ipodon, igaz fülessel, de szerintem a mellettem elhaladók hall(hat)ják, még nem volt ebből bajom.
2023. júl. 25. 19:36
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Senki nem foglalkozik vele.
2023. júl. 26. 04:09
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Miért lenne baj? Szerintem ha baj az ilyesmi, az a hangeró miatt lehet esetleg, de ha nem bömböl, akkor senki sem fog vele foglalkozni.
2023. júl. 29. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Csehov-Sirály c. műve színpadon; Muszorgszkij művei színpadon és koncert teremben, stb., stb.

A kultúrkincs nem fog fegyvert, nem lő.

Az is idiótaság, hogy nem engedik őket az olimpiára, leparancsolják az orosz művészeket Nyugat-Európában a színpadokról.

Ezt anno Hitler csinálta a zsidókkal.

2023. júl. 29. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!