Mit jelent, ha egy nőre azt mondják, hogy bombázó vagy bombanő? Ez mit jelent? Tudnátok példákat mondani? Vagy ilyen szófordulatokat csak olyanok használnak akiknek nem jutott nő és idealizálnak?
Figyelt kérdés
Sokan mondanak olyanokat, hogy nekik sosem tetszettek a “bombázók” hanem ilyen átlagosak. Ez mit jelent pontosan? Nem értem.
Az én esetemben vannak a szépek és vannak a kevésbé szépek. Vannak akikkel megtalálom a közös hangot, s vannak akikkel nem. Olyannal jövök össze, aki az esetem es megtalálom a közös hangot. Számomra ő a legszebb. És pont.
Képtelen vagyok felfogni, hogy valahol léteznek ezek “bombázók”, akik elérhetetlenek. Vagy ilyen műcicababákra mondják? Mert undorító mind.
2023. júl. 24. 19:00
11/14 anonim válasza:
Amúgy ez most valami nagyon béna csajozási kísérlet?
Leírod hogy számodra nem szépek a cicababák és számodra nincsen csúnya nő csak kevésbé szép és azt hiszed ettől majd nedves lesz a bugyi? Ki kell ábrándítsalak.
12/14 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel. A bombázót amúgy szerintem a Pamela Anderson-ra mondják a Baywatch-ban, vele nehezen mehetnél ki úgy az utcára hogy ne keltsetek feltűnést, bármiben is van. Amúgy az átlag szép nő átlag cuccban nem olyan feltűnő, csak látszik hogy szép.
13/14 anonim válasza:
Neutron bomba! AhuNN feltűnik, megáll az élet!
14/14 anonim válasza:
Pl. Scarlett Johansson tipikusan ilyen, ő jó példa. Gyönyörű arc, brutál jó test, letaglózó szexuális kisugárzás, szép mosoly stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!