Miért van az, ha valakinek akárhogy próbálok megfelelni, nem sikerül?
Csak és kizárólag magadnak akarj megfelelni. Ne engedd, hogy mások irányítsanak, hogy mások kedve miatt kelljen piros zoknit húznod, vagy kukorékolni a Fő utcán. Csak és kizárólag te vagy a fontos. Azt a személyt az interneten pedig azzal zárd le, hogy találtál valakit, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, és amikor elküldted neki ezt a mondatot, azonnal kapcsold ki őt, és tiltsd le. Ha engeded, hogy válaszoljon, akkor szanaszéjjel fog alázni, ahogyan eddig is tette.
Hidd el, tényleg vannak olyan emberek, akik olyannak fogadnak el és pont azért szeretnek meg, mert TE vagy TE.
Bizz magadban, csak magadnak akarj megfelelni!
Az internetes barátkozást meg felejtsd el. Mindenki hazudik, a 42 éves nő 23-nak hazudja magát, és neki csak a BMW jó, közben a buszbérletre se telik neki, az 52 éves férfi meg 28-nak és jó egzisztenciájúnak hazudja magát, közben meg majdnem hajléktalan. A magas barna pedig kopasz és 142 centis. Felejtsd el ezeket.
Én a párommal kutyasétáltatás közben ismerkedtem meg 20+ éve, és azóta is együtt vagyunk. Én elfogadom őt olyannak, amilyen, eszem ágában sem volt soha megváltoztatni őt semmiben, és ő pont olyannak fogad el engem, amilyen vagyok. Persze, olyan kérdések vannak, hogy hová fogunk menni nyaralni, és hova tegyük a szüleinktől kapott és nem használt cuccokat, de ez közel sem nagy kérdések, és nem arról szólnak, hogy márpedig villával kell enni a húslevest, és szégyelld magad amiért te kanállal eszed. Vagy miért mondod mindig hogy "kukucs", és miért hordasz farmert. Szóval tartsd MAGADAT fontosnak, a SAJÁT értékeidet kövesd, SAJÁTMAGADNAK akarj kizárólag megfelelni.
Bizz magadban!
Egyszerűen be vagy skatulyázva általa az únszimpátia boxba.
Az ilyen embernek ha a csillagokat hozod le az égről, akkor sem tudsz megfelelni, mert ő eldöntötte magában, hogy te bármit is teszel, az nem lehet jó. Volt nekem rövid ideig egy ilyen főnököm és nagyon kellemetlen volt az irányítása alatt dolgozni, mert ő mindig hitt valamit - konkrétumok, tények nélkül - és elvárta, hogy mindenki kitalálja, hogy ő éppen mit hisz. Aztán amikor zárva volt a templom, akkor jött az ordítozás, - ahelyett, hogy egyértelműen kiadta volna az ukázt és elmondta volna mindenkinek, hogy konkrétan mik az elvárásai. A kellemetlen része az volt ennek az egésznek, hogy kizárólag én részesültem ebben a megkülönböztetett figyelemben. Annak tudatában ez csak még kellemetlenebb volt számomra, hogy az ő hatalomátvétele előtt számolatlan főnök volt teljesen elégedett az elvégzett munkámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!