Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok megfelelni az...

Képtelen vagyok megfelelni az embereknek akárhogy is próbálom, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Azt mondják sokat nyavalygok, mostanában igyekszek nem nyavalyogni, pozitívabb dolgokat írni. (Csak hát akkor meg alig van mit írni, mert alapvetően unalmas az életem, minden napom egyforma, nehéz így érdekes dolgokat mesélni, írni a másiknak, maximum olyanokat ami amúgy nem érdekli őket egyáltalán).

Azt is mondják hogy idegesítő dolgokat és sokat kérdezek. Ezen is igyekszek javítani, jobban odafigyelni rá hogy mit kérdezek, de az emberek minden kérdéstől a plafonon vannak egyből igazából, semmit se lehet kérdezni tőlük. Már egy ilyen egyszerű kérdést se mint hogy pl. milyen napja volt ma, sok dolga volt-e a munkában, ilyenek.

Poénkodni, viccelődni azt én nem tudok.

Miért ilyen nehéz manapság megfelelni másoknak, akkor is ha odafigyelek néhány dologra, tudatosan nem nyavalygok a másiknak, kérdezősködést is visszafogom amennyire tudom?

2023. júl. 11. 03:02
 1/7 A kérdező kommentje:
Szerintem rendkívül elutasító ez a társadalom
2023. júl. 11. 03:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez itt különösen. Amúgy meg széttraumatizált, végletekig kifacsart, túlélő üzemmódban lévő és hiperérzékeny mainstream, ahol igen már egy hogyvagy is felérhet egy indiszkrét megkülönböztetéssel. Mindegy, hogy pozitív/negatív -ha meg semleges az ugye a semmi- de lényeg, hogy úgy sem tudsz annyira pc lenni, hogy jó legyél, szóval legjobb ha nem próbálsz senkinek megfelelni, maximum magadnak.
2023. júl. 11. 06:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Sosem fogsz megfelelni. És ez a lényeg. Nagyon leegyszerűsítené a létezést, és talán nem ölnénk egymást halomra, ha mindenki maximum saját magának akarna megfelelni. De az ugye önismeretrel jár. A társadalom jó 80%-ának nincs.

A másoknak megfelelés egy soha véget nem érő mókuskerék. Miért akarsz megfelelni? Nem fog senki jobban szeretni, te sem fogod magadat. Csak ez lett beléd nevelve, totál hibásan.

Rálátok már, segíteni is tudok, de egyszerűen kell az a pont hozzá, hogy bemenjen. Ezért sikertelen, és maradni fog így minden. Mert nehéz azt a pontot eltalálni, amikor bemegy az embernek.

2023. júl. 11. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:
2023. júl. 11. 06:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi megy be?
2023. júl. 11. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Az infó. Hogy sosem fogsz megfelelni. Ahhoz kell egy olyan pont, amikor bemegy ez és akkor fogsz segítséget kérni.
2023. júl. 11. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, csak ne akarj megfelelni másoknak. Legyél olyan ember, amilyen te szeretnél lenni.
2023. júl. 24. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!