Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igényes vagy...

Szerintetek ez igényes vagy undorító?

Figyelt kérdés

Beleszerettem egy nálam idősebb férfibe.

Eddig csak pólóban és hosszú ujjúban láttam, viszont tegnap megjelent egy trikóba és megláttam, hogy a nyakánál hátul csupa szőr és az egész válla is. (Ősz színű - sok és nagy hosszú).

A hónalja is csupa szőr, fonni lehetne.

Nagyon beleszerettem mint említettem az elején, de valahogy elgondolkodtató ez a megjelenés számomra.

Ne legyen csupasz, nem azt mondom.. több pasival is volt már dolgom az életben, de ilyet még sose láttam.

Nincs közöttünk semmi, csak barátok még - de kiábrándító.

Én 34/N , pasi 43/F

2023. júl. 21. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta és nem büdös, akkor nem gáz szerintem.
2023. júl. 21. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem objektív kérdés. Ő ilyen. Valakinek bejön, neked nem. Menj tovább.
2023. júl. 21. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Édesem, azelőtt a nők lába között is szőrős volt:)
2023. júl. 21. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

"Nálam idősebb férfibe"

Azt hittem, már megint a szokásos 17-45 éves felállás, ami napi szintű itt a gyakorin. Erre kiderül, hogy 34 vagy, a szegény pasi meg 43. Ez oszt hatalmas különbség aranyom. Te sem vagy már egy mai csirke, lassan lefő a kv, ne játszd már a tátott szájú döbbent tinikislányt.

2023. júl. 21. 14:36
 5/8 qborka ***** válasza:
74%

Ha igazán tetszene, nem zavarna,hogy ilyen.

Nem lehet,hogy csak átmenetileg ilyen? Valami okból kifolyólag nem tudott szőrteleníteni?

2023. júl. 21. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
4:)))
2023. júl. 21. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem esetleg lehet, hogy a fodrásza nem figyel rá.

Ha barátok vagytok, említsd meg neki. Mondjuk a vállánál már saját dolga lenne rendben tartani.

2023. júl. 21. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
68%
De most kulon attol egyenesen igenyes megis, hogy atavisztikus szore van? Nem igenytelen, en sajnalom, undorodom ettol, de miert a vegletek?
2023. júl. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!