Legféltettebb titkaitok, traumáitok amiket sosem mertetek eddig elmondani?
Személytelenül meg mernéd osztani a titkaidat, traumáidat amit eddig senkinek nem mertél elmondani?
Talán segíthetünk egymáson.

Kényszerbeteg vagyok,sokat ,,beszélgetek magammal",szerelmes voltam( vagyok) egy srácba-viszonzatlanul,rengeteget hazudok- még a saját családomnak is,és ,,verseket" írok.
Ja és hazudtam egy fiúnak is,aki szerelmes volt belém.
Ennyi. XD

Sajnálom, hogy ilyenek a tapasztalataitok.
Azt gondolom, ha egy embernek egy féltett titkot árulnak el, ítelkezés nélkül, teljes empátiával illik hozzáállni.

"Azt gondolom, ha egy embernek egy féltett titkot árulnak el, ítelkezés nélkül, teljes empátiával illik hozzáállni."
Kivéve a magyaroknál...

Egyszerre vágyok egy normális emberi kapcsolatra, és egyszerre irtózok tőle, és képtelen vagyok rá.
Nekem ezt a kereket vagy nem kaptam meg vagy elgurult, de nekem ez nem megy, ha fejreállok akkor se.
Ezvan.
Lehetséges, hogy magaddal sem vagy kibékülve, és vágysz a normális kapcsolatra, de úgy érzed tudatalatt, hogy ezt nem érdemled meg, nem tartogat számodra semmit.
Tölts magaddal időt, probáld szerintem kideríteni, hogy milyen magaddal a kapcsolatod, ez sokszor kivetül az emberi kapcsolatokra is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!