Mi történne ha kiderülne a legféltettebb titkod? Miben változtatná meg az életed?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 22:38
1/22 anonim válasza:
Szerintem öngyilkos is lennék xD
2/22 anonim válasza:
Valószínűleg mindenki el fordulna tőlem csalódottsagaban. Egyedül maradnék.
3/22 anonim válasza:
Valószínüleg hūvösre tennének jó pár évre.
4/22 anonim válasza:
Nekem nincs olyan kaliberu titkom, ami felforditana az eletem.
Az en lelkiismeretem tiszta.
Termeszetesen vannak titkaim, amik borzasztoan kellemetlenul es rosszul erintenenek ha kiderulnenek, de azert hogy ongyilkos legyek miatta meg hogy vegem lenne.... enyhe tulzas.
5/22 anonim válasza:
Összeomlana az èletem. Èpp elèg, hogy magam tudom
6/22 anonim válasza:
Nálam nincsenek olyan titkok, amik gyökerestől felforgatnák az életem, mivel én emberként élek és nem egy szimpla ösztonlényként.
7/22 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel pszichológushoz kéne mennem, vagy akár a pszichiátriára. Az sem kizárt, hogy kiemelnének a családból...jól hangzik, nem? 🙃
8/22 anonim válasza:
Valószínűleg totálisan tönkremenne az életem.
Mondjuk ettől függetlenül a lelkiismeretem teljesen tiszta!
9/22 anonim válasza:
Mindegyiket magam terjesztem. Nincs, amit feltenek.
10/22 anonim válasza:
Hogy mlp hentaira tolom?
Gáz lenne de ez van 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!