Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történne ha kiderülne a...

Mi történne ha kiderülne a legféltettebb titkod? Miben változtatná meg az életed?

Figyelt kérdés

2020. szept. 1. 22:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%
11-14 éves lányok tetszenek a leginkább, szerintem valszeg kapnám az agymosást meg a "pedofil vagy" és az efféle sablon dumákat. 19/F
2020. szept. 2. 01:48
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Semmiben: eddig sem nagyon csipázott szinte senki sem, ezután sem lenne semmi sem. Nagyon, eget rengetően nagy változás nem lenne.
2020. szept. 2. 07:14
 13/22 anonim ***** válasza:
10%
Kidobna a férjem. Akkor már nem ragaszkodna hozzám, nem szeretne ennyire. Nekem könnyebb lenne.
2020. szept. 2. 07:27
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

Első körben kétségbeesnék nem érteném azt képzelném mindenki tud a titkomról. Nagyon rossz érzés lenne egy darabig.

De ahogy ismerem magam ez az állapot nem sokáig tartana sőt lehet jobban is járnék ha így történne. Egyébként is hajlamos vagyok az őszinteségre, felvállalnám a tettem legyen bármi a következmény.

2020. szept. 2. 08:32
 15/22 anonim ***** válasza:
84%

Mondjatok már ilyen titkokat (ne sajátot, csak példát), mert szerintem nekem nemhogy szörnyű, de érdekes titkom sincs.

Most töröm a fejem, de szerintem nincs olyan, amire azt mondom, hogy féltem, vagy titok, egyedül a PIN kódok.

2020. szept. 2. 12:07
 16/22 anonim ***** válasza:
84%

“ Mondjatok már ilyen titkokat (ne sajátot, csak példát), mert szerintem nekem nemhogy szörnyű, de érdekes titkom sincs.

Most töröm a fejem, de szerintem nincs olyan, amire azt mondom, hogy féltem, vagy titok, egyedül a PIN kódok.”

Ez itt a gyakori kerdesek, itt mindenki a kgb-nek dolgozik, vagy titkos kem, milliardos, termeszetesen nem mindannapi multtal 😩🤣

2020. szept. 2. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Pl.: Reggel egy csík kokainnal kezdi a napot,a feleség 5 éve szexel a medencésfiúval, megjátsza az orgazmust stb.

Ha kiderülnének, ezek azért rendesen megtudják változtatni az ember életét :-D

2020. szept. 2. 13:16
 18/22 anonim ***** válasza:

“ Pl.: Reggel egy csík kokainnal kezdi a napot,a feleség 5 éve szexel a medencésfiúval, megjátsza az orgazmust stb.”

Ugyan mar, ezek miatt ki akarna ongyilkos lenni?

Aki csik kokainnal kezdi a napod, annak nem hiszem, hogy a fuggosege akkor titok lenne, kb mint az alkoholizmus egy atlag csaladban, ahol tagadni kell x szemely fuggoseget es “titokkent” kell kezelni.. kac kac..

Megjatszott orgazmus? Hat lehet akkor a ferfiak fele akaszthatna mar magat, ugyanez igaz a megcsalasra is.

Ezek nem nagy kaliberu titkok, igaz nem minden nap esik meg, de azert en nem temetnem magam egy ilyan miatt.

Az mar mas kerdes, hogy nincsenek ilyen jellegu titkaim sem, nincs ertelme a titkolozasnak es hazudozasnak a legtobb esetben.

2020. szept. 2. 14:03
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem is az volt a kérdés,hogy öngyilkos lenne-e, hanem miben változna az élete...
2020. szept. 2. 14:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem sokat változna. Max hogy máshogy állnának hozzám a környezetemben lévők. Valószínűleg vagy kiokítanának vagy sajnálnának.
2020. szept. 2. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!