Hogy lehet az, hogy még gyilkosok is könnyen találnak párt maguknak?
Ezeket tudom elképzelni:
a, erősebb a vonzalom, mint az erkölcsi érzék
b, erős altruista személyiségjegyek, majd én megmentem, megváltoztatom
Két opció lehetséges:
-valójában nulla effortot teszel az ismerkedésbe és a kis barlangodban várod az igazit, hátha bekopogtat
-az, amit nyújtasz, kevés azoknak az embereknek, akik megfelelnek a te elvárásaidnak
A hajléktalan azért talál párt, mert jellemzően egy másik hajléktalan, büdös, alkoholista emberrel áll össze, magyarul egy hozzá hasonlóval. A gyilkosok között meg sok a kifejezetten karizmatikus és első ránézésre kedves, szimpatikus ember, nyilván utólag derül csak ki, hogy ez csak egy pszichopata eszköze, nem valós jellem.
A bántalmazók meg azért találnak párt, mert a két defektes jellem vonzza egymást. A mentálisan beteg nő, aki egy olyan családban nőtt fel, ahol a bántalmazás megszokott, otthonos volt számára, vonzódik ezáltal egy szintén mentálisan beteg, manipulatív és birtokló személyiséghez.
Azt kellene megérteni, hogy egy ilyen dinamikában mindkét fél elmebeteg, magyarul zsák a foltját pont ugyanúgy, mint mikor két hasonló ember jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!