Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert van vele ugy sok magyar,...

Miert van vele ugy sok magyar, hogyha magyarnak szuletett akkor muszaj itt maradni Magyarorszagon?

Figyelt kérdés
2023. júl. 18. 10:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
28%
19. hozzászólóval értek egyet. Nem akarom ismételni, a lényeg az, hogy mi Ausztriában éltünk 3 évig a férjemmel úgy, hogy én nem dolgoztam (akkor végeztem nappalin az egyetemet). Ő mérnök, multinál dolgozott. 2 szoba + nappalis lakást béreltünk (ketten vagyunk, gyerek nincs), tartományi székhelyen. Bevásárláskor nem kellett leragadni az áraknál, egyszerűen amit megkívántunk, megvettünk, és az élelmiszerek minőségéről már nem is beszélek. Amúgy soha nem azt kell nézni, hogy mennyi forintra átszámítva a lakás bérleti díj (mert igen, lehet mondani, hogy sok). Csakhogy azt kell nézni, hogy ha ezt és a rezsit levonjuk a fizetésből, akkor abszolut értékben mennyi marad. Nekünk havi szinten 1,2 M maradt úgy, hogy nem dolgoztam. Ebből vettünk kaját, mentünk nyaralni (minden nyáron az óceánon túl), és nem kis megtakarítással jöttünk haza. Családi okok miatt jöttünk haza, most indulunk vissza 2 hét múlva, már én is találtam munkát. Nem tudnának annyit fizetni, hogy maradjunk.
2023. júl. 18. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!