Miért olyan könnyű az embereket kérdésekkel felbosszantani?
Az emberek rettegnek az olyanoktól, akik ráéreznek a hülyeségükre.
Lehet, hogy te őszintén érdeklődsz, de ők alapból a hülyeségükre való utalásként fogják értelmezni a kérdésedet. Természetesen a buta emberek se kívánják, hogy egy domináns személy legyen a személyi szférájukban.
Minél éretlenebb személyiségű és butább valaki - annál hamarabb fog konfliktusosan reagálni!
Hát mondjuk engem is felidegesítene, ha valaki engem nézne lexikonnak és tőlem akar megtudni mindent, aminek ő is utánanézhetne..
Ha ezt még tetézi azzal is, hogy elmondom, hogy az adott infót nem tudom, erre ő tovább kérdez, azaz nem fogja fel, hogy nem tudom, az tényleg rohadt bosszantó.
De kérdező, mondhatnál 5-6 példát.
Ez a félnek, hogy beégnek... Magatokból indultok ki? Én azt tartom gáznak, ha valaki úgy magyaráz, hogy fogalma sincs, miről beszél.
De a "nem tudom"-ot is fárasztó 40x kimondani. Nem csoda, hogy nem írja le, miről van szó, tudja, hogy ő a hülye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!