Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan extrém túlsúlyos...

Van itt olyan extrém túlsúlyos nő,akit bántottak,gúnyoltak a súlya miatt?

Figyelt kérdés

Hogyan viselitek? Mennyire gyakori ez a jelenség?

Önbizalmatokat ez lehúzza?

2023. júl. 17. 14:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Nincsen összefüggés.

Sajnálom.

Én egy kisfiút ismerek látásból a környékünkön. Kegyetlen a sors.

Nekem is össze-vissza jár a pajzsmirigyem. Nehéz így.

Együtt érzek, de ez pej.nyámnyila, valójában beteg.

Ha megműtik, élete végéig szednie kell a hormont, de normális élete lehet.

Normál esetben.

Az övé bizonyára nem a normál eset.

Még egyszer, sajnálom. Nehéz kikeveredni mentálisan, de biztosan nem lehetetlen.

A legjobbakat!

2023. aug. 8. 12:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Igazán kedves vagy!Sajnos már nem vagyunk együtt.Állítólag már kislánynak is kövér volt,8.-ban 120 kg felett volt,mesélte,hogy állandóan csúfolták.Mikor megismertem 192 kg volt.Előttem nem volt komoly kapcsolata,rendkívül gátlásos volt.Velem eljárt étterembe,sétálni,még strandra is elcsaltam nagy nehezen.Úgy érzem sokat jelentettem neki.
2023. aug. 8. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban csúfoltak. Nagyon rosszul esett, gyűlöltem suliba járni. Pedig visszanézve a fotókat nem voltam hájas, csak magas, erősebb a korosztályomnál.

Ráadásul az egyik paraszt közülük minden lány álma volt. De hogy mit ettek rajta, tényleg nem tom. Egy alacsony, testéhez képest hatalmas fejű, buta fiú volt, akinek szendvics rohadt a szekrényében. Felnőttként maradt a magassága, és nőtt a feje.

Én meg kivirultam gimiben, hogy megszabadultam tőlük.

2023. aug. 25. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!