Mit csináltatok ma? Hogy telt a nap?
Pihentem holnap megyek dolgozni. Nagyon meleg van...
Neked hogy telt?
Csupa negativan
Leszedtem a bejarati aktobol a butorokat mert féltem éjszaka a betorestől, aztán reggeli, es egesznap mostam hajtogattam teregettem mert ilyenkor mire lemos a gép megszárad az ekőző, aztan annyira csillog villog a konyha hogy inkabb nem főztem hogy igy is maradjon minden, néztem a neten butorokat es hogyan vehetnénk lakást a semmiből, elinteztem pár melo melletti plusz dolgot,agyaltam hogy beiratkozzam e merlegkepesre mert diplomával bőven olcsóbb de nem akarnèk életfogytig tanulni ejszakanként a konyveloknek meg kötelező a gyakor vizsga meg állandoan fizetni a tanfolyamokat vizsgakat kreditekért és ezt ugye a munkahely nem fogja fizetni..
Bosszankodtam a szomszédon hogy mindig utánoz.
Aztan a másikon hogy nem engedi a folyosót szelőztetni estère es be van állva mindenki vacsorájának a szaga es a meleg,de itt balhézik azon hogy ne nyissuk ki a lepcsohaz ablakot.
Napkozben hibernáltam magam hogy megvárjam mig lemegy a nagy meleg mert csak reggel este tudok aktiv lenni,30 fokban meg nem, meg agyaltam hogy hitelbe verjem e magam egy 200 ezres légkondi miatt, meg a másik szomszédon filoztam hogy egy alpári trágárszáju orditozós paraszt nő de ha pasival beszél meg játsza a normálisat :D es a pasik meg beveszik:D
És szoval nem tudtam egésznap rájönni mitől lennék boldog,de még arra sem minek van hétvége,ennél dolgozni is több értelme lenne mint háztartást vezetni.
Délelött kb semmit, mert betűz a nap a szobámba. Mármint nem úgy betűz, hogy a b c 🤓...
Szóval redöny kb háromnegyedig, félig lent, meg lehet dögleni, szó szerint alig élek, pedig megy a ventillátor. 3 körül kezdek jobban lenni. Horgoltam, kukoricát főztem, mostam. Este, éjjel tök jó, mert felhúzom a redőnyt, kapok levegöt. Aztán 5 körül redöny le, mert kezd világosodni. Na akkor megint meg tudnék halni. Általában nem is tudok visszaaludni, vagy nagyon nagyon nehezen, mindenem tiszta víz 😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!