Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne egy "kiszállok"...

Ha lenne egy "kiszállok" gomb, akkor megnyomnátok?

Figyelt kérdés
Ez persze csak egy amolyan vantáziajáték, de ha lenne lehetőségetek egy ilyen gombot megnyomni, amivel abban a pillanatban fájdalommentesen véget érne az életed, akkor élnél a lehetőséggel és megnyomnád?(kortól függetlenül)
2023. júl. 16. 17:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sokszor gondolok arra, hogy milyen lehet odaát és bár nem tudom, de meggyőződésem, hogy ennél bármi jobb.Az életet egy játéknak fogom fel, aminek egyszer így vagy úgy de vége lesz.És kíváncsi is vagyok rá, hogy milyen a túlvilág.
2023. júl. 16. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ennél rosszabbra is fel vagyok készülve, de tőlem már jöhetne.
2023. júl. 16. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. júl. 17. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
#5 Az nem ravasz hanem elsütőbillentyű.
2024. febr. 25. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:

"inkább olyan gomb kéne, ami mindig ad +X évet, amíg fiatal maradhatok."

Annyira tipikus női hozzászólás.

Ennyire megvisel, hogy megcsappan a figyelem egy idő után?!. Nagyon sok nőnél azt látom, hogy képtelen méltósággal elviselni. Ne vedd támadásnak!

2024. febr. 26. 14:02
 16/16 anonim ***** válasza:

#14 a lényeget értetted, a többi nem számít ;)

#15 szerintem nem feltétlen a szépségre gondolt a válaszoló, lehet az is, hogy ne fájjon mindenhol, ne essen az egészsége. Azt meg nem csak a nők szeretnék hanem mindenki.

2024. febr. 26. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!