Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, rosszul érintene...

Lányok, rosszul érintene titeket ha egy számotokra nem vonzó férfi bántó megjegyzést tenne a külsőtökre?

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Leszarnám a véleményét, ha nála jobb pasijaim szoktak lenni, akkor mit kritizál.
2023. júl. 15. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem zaklat, nem foglalkozom az ilyenekkel.
2023. júl. 15. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
számomra mindegy lenne a külseje, sajnos mindig is rosszul esett, ha egy férfi negatívan véleményezett, de azok teszik jól akikről lepereg, remélem egyszer én is "kinövöm"
2023. júl. 15. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Epeszu ember nem tesz banto megjegyzest senki kulsejere. Ijeszto lenne, hogy mifele elmebeteg vagy zaklato.
2023. júl. 15. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
29%

Nem. Midenkinek lehet véleménye. Hogy esetleg baromság, vagy bunkó, hát... az belefér.

"Epeszu ember nem tesz banto megjegyzest senki kulsejere. Ijeszto lenne, hogy mifele elmebeteg vagy zaklato."

Oszt te meg nem estél picit túlzásba? Nem mondom, hogy kedves dolog beszólni másnak. Nem az. De nehogy már sorozatgyilkos legyen valaki, mert nem udvarias. Az mitől zaklatás? Ha szerinted ez ijesztő, akkor szerintem költözz az Antarktiszra, egyedül, csak mert ennél sokkal ijesztőbb dolgok tudnak megtörténni az emberrel egy normális hétköznap.

2023. júl. 15. 23:12
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Bocsass meg, mar nem Magyarorszagon elek, elfelejtettem, hogy az alpari bunkosag az alap.
2023. júl. 16. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!