Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindig mindenhol utalnak...

Mindig mindenhol utalnak engem a nok, ugy erzem azert mert irigyek ram. De munkaban hogyan hagyjam ezt figyelmen kivul mikozben egesz nap korulottem vannak?

Figyelt kérdés

Mindig mindenhol csunyan neznek ram még a buszon is. Pedig nem csinalok semmit csak ulok es felalok leszallaskor. Ugy erzem irigyek ram, mert csinos es szep vagyok.

Viszont munkaban nagyon rossz erzes hogy olyan mintha velem lenne a baj, mikozben semmi rosszat nem szoltam nekik, sot..

De akkor is utalnak. A feriak soha, veluk elvagyok. De az hogy egy no kedvel engem, az nagyon ritka.

Nem tudom hogyan hagyjam ezt figyelmen kivul, de tenyleg nem en vagyok a hibas. En tisztelettudoan viselkedek veluk, es az hogy ok milyenek velem, nem engem jellemez.

Csak eleg nehez hogy utalnak, mert egesz nap korulottem vannak.

Mit kellene tennem? En oszinten probaltam baratkozni veluk, de nem lehet.

2023. júl. 15. 17:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem oltozkodok kihivoan sem, a szemelyisegem sem hangoskodo szoval tenyleg csak az irigysegre tudok gondolni. Amikor jon egy uj kolega aki olyan mint ok, azt egybol befogadjak es egyel tobben utalnak
2023. júl. 15. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen nincs amit leirsz hogy mindenki csak úgy ok nélkül mert mindenki irigy mert te szép vagy meg csinos... szerintem gondolkodj el hogy mi lehet a baj hogy ennyien utálnak

Szerintem

2023. júl. 15. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Hogyan öltözködsz? Ha kint van mindened természetesen nem kedvelnek hiszen az illemtelen. Viszont ha nem erről van szó, akkor talán túlgondolod egy kicsit a dolgokat, mert ilyet én még sose láttam nőként, hogy csak azért utálunk valakit mert szép.
2023. júl. 15. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Valószínűleg senki se utál, és valószínűleg ez kamu.

A női irigység létezik. De te csak szeretnéd azt megtapasztalni, lol.

2023. júl. 15. 17:40
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha azt érzed MINDENHOL hogy figyelnek téged, és hogy ellenségesek veled, az egy elég komoly mentális betegség előjele.
2023. júl. 15. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Teljesen mindegy, mit csinálsz. Ha szép vagy, azért utálnak, ha csúnya vagy, akkor azért. Ha fiatal vagy, azért utálnak, ha öreg vagy, akkor azért. Ha vékony vagy, azért utálnak, ha kövér vagy, akkor azért. Örülj, hogy legalább a pasik nem utálnak. A nők a munkahelyeken mindig gyűlölködnek egymásra.
2023. júl. 15. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Valószínűleg nem látják benned a mélyen eltemetett szerénységet
2023. júl. 15. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
#7 Lehet látják és pont az a baj :D
2023. júl. 15. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy van ilyen, hiába írták it feljebb, hogy nincs. Egy irodában dolgozom ahol 80%-ban csak nők vannak, én meg meleg pasiként mindig nőkkel bandáztam egész életemben, szóval itt is hozzájukverődtem. Merem állítani, hogy jól ismerem a nőket. Tavaly decemberben vettek fel egy ilyen tipikus szőke csinicsajt egy megüresedett posztra és az első pillanattól kezdve mindegyikük ki sem állhatta őt, pedig eskü az a csaj egy rossz szót nem mondott. Nyilván irigység állt a dolog mögött, mert tényleg nagyon szép volt a csaj, ízlésesen öltözött stb, hiába beszélték ki őt, hogy rıbancos, meg a férfi kollégákkal kavar, nem tud parancsolni a pıtsájának stb(voltak durvábbak is). A többiek viszont annyira nem bírták őt, hogy ellehetetlenítették a közös munkát. Ignorálták, beszólogattak neki, szándékosan keresztbetettek stb. Február elején át is helyeztette magát egy másik irodánkba. Ilyen is van.
2023. júl. 16. 01:56
 10/10 anonim ***** válasza:
En is dolgoztam irodai munkaban. Itt a regi munkatarsak is siman kibeszeltek, lejarattak egymast, ha epp a masik tavol volt... gerinctelen f.ergek voltak, gyorsan leleptem. :)
2023. júl. 16. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!