Bunkóság ilyen megjegyzést tenni halkan amikor valaki ott köhög mellettem a buszmegállóban csúnyán?
Figyelt kérdés
Azt, hogy "dögölnél bele". Mert bosszantó hogy még nyár közepén is szét kell fertőzni a buszon mindenkit, télen meg mondjuk folyamatosan ez megy2023. júl. 15. 07:20
11/15 anonim válasza:
Ha ez annyira zavar akkor járj autóval. Ott nem köhögnek idegenek a nyakadba. Egyébként tirpák dolog beszólogatni.
13/15 anonim válasza:
Na most én nem foglak ekézni. Hiszem, hogy mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
14/15 anonim válasza:
Ez egy eléggé rosszmájú, bunkó megjegyzés volt. Az engem is tud zavarni, nem is kicsit, amikor valaki úgy köhög, hogy se kezét, se egy zsebkendőt nem tud a szája elé tenni, de még így sem mondok hasonlókat senkinek sem.
Azonban nem biztos, hogy valami "fertőző cucc" miatt köhög; lehet, hogy allergiás, vagy félrenyelt.
15/15 anonim válasza:
Bunkóság - már csak azért is, mert nem tudhatod, hogy mitől köhög... és mondjuk egy allergiától nem fogsz megfertőződni, de a bosszúságod alapjában véve jogos. Ha az emberek azt az alapvető elvet követnék, hogy fertőző betegként nem tesznek ki másokat a fertőzés veszélyének, a járványok fele ennyire sem lennének erősek. De ugyanez van a munkahelyeken is. Térdig lóg a taknya, de bemegy dolgozni, mert a munka szent, és egyébként is elvárják, hogy félholtan is ott legyen, csak ezzel 10 másikat fertőz meg, akik közül nyolcan szintén betegen is bejárnak majd dolgozni. Ameddig tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!