Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság ilyen megjegyzést...

Bunkóság ilyen megjegyzést tenni halkan amikor valaki ott köhög mellettem a buszmegállóban csúnyán?

Figyelt kérdés
Azt, hogy "dögölnél bele". Mert bosszantó hogy még nyár közepén is szét kell fertőzni a buszon mindenkit, télen meg mondjuk folyamatosan ez megy
2023. júl. 15. 07:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez annyira zavar akkor járj autóval. Ott nem köhögnek idegenek a nyakadba. Egyébként tirpák dolog beszólogatni.
2023. júl. 15. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kicsit.
2023. júl. 15. 08:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na most én nem foglak ekézni. Hiszem, hogy mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
2023. júl. 15. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy eléggé rosszmájú, bunkó megjegyzés volt. Az engem is tud zavarni, nem is kicsit, amikor valaki úgy köhög, hogy se kezét, se egy zsebkendőt nem tud a szája elé tenni, de még így sem mondok hasonlókat senkinek sem.

Azonban nem biztos, hogy valami "fertőző cucc" miatt köhög; lehet, hogy allergiás, vagy félrenyelt.

2023. júl. 15. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Bunkóság - már csak azért is, mert nem tudhatod, hogy mitől köhög... és mondjuk egy allergiától nem fogsz megfertőződni, de a bosszúságod alapjában véve jogos. Ha az emberek azt az alapvető elvet követnék, hogy fertőző betegként nem tesznek ki másokat a fertőzés veszélyének, a járványok fele ennyire sem lennének erősek. De ugyanez van a munkahelyeken is. Térdig lóg a taknya, de bemegy dolgozni, mert a munka szent, és egyébként is elvárják, hogy félholtan is ott legyen, csak ezzel 10 másikat fertőz meg, akik közül nyolcan szintén betegen is bejárnak majd dolgozni. Ameddig tudnak.
2023. júl. 15. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!