1/16 anonim válasza:
Utálják màr hogy lopnak a magyarok már üzletekre ki is teszik feliratozva hogy magyarok ne lopjatok.
Plusz a szemetelés.
2/16 anonim válasza:
A magyarokat nem szeretik, mert odamennek az olcso ruhaba meg olcso telefonnal es ezt nem szeretik, mert nekik iphonejuk van nekunk meg ilyen szr
3/16 anonim válasza:
Kedvesek, mint ahogy általában minden nép kedves a turistákkal, mivel sok pénzt szedhetnek le róluk.
4/16 anonim válasza:
Az első két válaszolónak nem részegen kéne net elé ülni, mert ekkora baromságokat már rég olvastam.
5/16 anonim válasza:
En mindig szegyelem ha mas orszagba megyek hogy nekem ilyen kinai telefonom van nekik meg iphone
6/16 anonim válasza:
En a multkor megkertem egy ottlakot hogy csinaljon rolam egy fotot es literalisan kinevetett mert ilyen olcso telefonom volt
7/16 anonim válasza:
Ugyanannyiba kerül minden, mint itt. Menj le, nézd meg.
8/16 anonim válasza:
Egyszer voltam 10 napig, szállodában laktunk (úgy voltunk, hogy mi is megnézzük már Horvátország egyik üdülőhelyét). Mi semmit nem tapasztaltunk a marha nagy vendégszeretetükből, igazából primitív bunkó népség, nulla segítőkészséggel (Egy nappal korábban mentünk, és egy nappal később jöttünk haza, akkor magánháznál szálltunk meg a Plitvicei tavaknál, ott is ugyanez a bunkó hozzáállás volt.
Arra jó volt, hogy most már tudjuk, semmit nem veszítettünk velük, nekem egyszer elég is volt.
9/16 anonim válasza:
7-es, azért ez barokkos túlzás. Kb. felét fizettük volna a Balatonnál ugyanezért a szállodai ellátásért, amit Pag szigeten fizettünk. (Oké, tenger, de nem ér annyit, másrészt fürödjön köveken az, akinek két anyja van.)
10/16 anonim válasza:
Nekem Huawei P40 Prom van, és köszöni szépen jól van :D enyhén csinál csak jobb képeket, mint egy iPhone. De úgy látom hosszú ez a nyári szünet, sok az unatkozó gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!