Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lettek ilyen rosszak a...

Miért lettek ilyen rosszak a tv adók?

Figyelt kérdés
Sehol semmi értelmes műsor, vagy adás sem megy. Régebben hiába volt 3 adónk, mégis sokkal jobb műsorok mentek a tv-ben, ez volt úgy a 90-es, kétezres években.
2023. júl. 14. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Nekem csak háttérzajnak szokott menni, arra jó. Most épp az Amerikai Pite megy. Netezés, meg iszogatás mellé pont jó.
2023. júl. 14. 22:10
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
A zemberek igénye ennyi.
2023. júl. 14. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

En is ahogy felnottem latom hogy tele reklammal au egész meg gagyi magyar sorozatok vv meg ezek mennek.

Régen még volt a Dallas meg ilyenek.

Most meg ezek az amatőr semmik tiszta égő.

Gyerekkoromban a tv még élmény volt a családdal ma meg felnőve tvt se veszek es hülyének nézem azt aki félmilliokat is kiad tv re. Reklámot nézni?

2023. júl. 14. 22:24
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
*Ma már esti mesék sicsenek.
2023. júl. 14. 22:25
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Megváltoztak az emberi szokások. Ma már nincs arra igény nagyon és nem is úgy néznek az emberek filmet, hogy este leülnek a TV elé, hanem ott van rengeteg streaming és egyéb lehetőség. Én ritka meccsnézésen kívül semmi másra nem használom a TV-t.
2023. júl. 14. 22:29
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Kb 10 éve nem nézek tv-t.

Ha jól belegondolok, tulajdonképpen nincs is tv-m.

És tökéletesen meg vagyok nélküle. Nincsen semmi hiányérzetem amiatt, hogy napi szinten maradok le valami negatív IQ-s celebműsorról.

2023. júl. 14. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Mivel nem is vetítenek olyat ami leültetné az embereket.

Egy mese sincs benne.

Régen még olyan is volt amit a felnottek is birtak pl a mézga géza család. Ha jol irtam.

Hirado fél órás reklámok meg a balesetekrol a hírek meg gaygi bemagolt szoveget mondo szineszekkel magyar sorozatok. Meg vv tele pr.stikkal

2023. júl. 14. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Ajánlom a Da Vinci csatornát, ha értelmes műsorokat keresel.
2023. júl. 14. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert megoszlott a sok csatorna között a műsor. Amúgy van igazság abba amit mondasz.

Nállunk is csak háttèrzaj a Tv. A jó műsorok meg hajnalba mennek. Minállunk ilyen Discovery ,meg hasonló csatornák mennek nèha vannak rajta èrtelmes műsorok. Csak a Reklámmal van már tele a hócipő. Ugyhogy általában ha filmezni szeretnènk inkább rádugom a külsővinyót.

2023. júl. 15. 00:15
 10/14 anonim ***** válasza:
46%

Azért, mert mindent, - de szó szerint mindent - alárendelnek a profitnak!

Annyira anyagi centrikussá vált a világ, hogy már akár ország-világ előtt képes leégetni is magát, aki úgy véli, hogy jól megfizetik ezért.

A naponta 30000-szer beletolom a pofájába az embereknek ugyanazt a sz@r reklámot megközelítésről pedig képtelenek leszokni a tv-csatornák, - naná, hogy a profitért! Új és igényes dolgokra nem óhajtanak költeni, - jó a buta parasztnak 500 éven keresztül képkockára ugyanazt elsütni. Senkit nem érdekel, hogy manapság már csak elhülyülni lehet a tévé előtt, - a lényeg, hogy naponta 50000-szer láthasd a támogatók támogatói támogatóinak támogatóit! 30 másodperc "műsorszám", 30 perc f@s!

-Megy is a tátogás, hogy az emberek elfordultak a streamelés felé és az internetes megoldások felé! Csodálkoznak, hogy egyre több embernek van tele a lábközi szatyra a hányadékkal!

Bizonyára emlékeztek, amikor álszent módon dicsekedtek azzal a tv-csatornák, hogy szeszt, cigarettát nem reklámoznak! Cigit ugyan tényleg nem , de azért egyre több alkohol bepofátlankodott a semmiből a képernyőre! Ha profit van, semmi sem számít, - még a bírságokat is vihogva csengetik!...

2023. júl. 15. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!