Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire lennétek büszkébbek?

Mire lennétek büszkébbek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Varga Judit kb mindenben "letorkolná" Michelle Wildet.
2023. júl. 19. 06:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ki az a Varga Judit ?? (12/F)
2023. aug. 13. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha en nyernem eurojackpoton a 120 millio eurot
2023. aug. 14. 07:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten összefügg a kettő. A római jog nem kíméli az embert. Nem árt, hogyha jó az agya, kreatív és egyben frappánsan tud érvelni a saját igaza mellett.
2023. aug. 14. 19:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, én ezt nem tudom hova tenni amit írtál, ne haragudj! Egy sima TTK-s szakon nehezebb tárgyak vannak, mint a római jog (írom ezt jogászként). Olyan szak ez, amit levelezőn is el lehet végezni, mai napig nem értem mi az olyan nagy szám tágabb ismerősi körben, hogy jogász vagyok de mind1. Vannak milliárdszor nehezebb szakok.

Jogot bárki elvégezheti tükörsimán, igazi nagybetűs sikeres jogász viszont nem lesz mindenkiből(és ez milliárdszor fontosabb)! Rengeteg a középszer link alak.

2023. aug. 14. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!