Mire lennétek büszkébbek?
Egyéb lehetősèg miert nincs hogy ki mire lenne büszke magàtol?
Azt se tudom ki az a varga judit meg van ezer másik jogász is.
A menza iq -m meg érdekesmódon magas, mert kockákat össze tudok pakolni, miközben meg az élethez hülye vagyok.
A menza iq egy nagy kam.
Mert valakinek a valakije gondolhatod.
Saját egyéniségben önmagunkhoz mérten kell buszkének lenni, nem másokhoz mérten, mert ennyi erővel ha egy csöveshez mèred magad akkor isten vagy, ha meg bill gates-hez, akkor meg egy fogyatékos senki.
Nekem is magas az IQ-m, de ez adottság, nem vagyok rá büszke.
A jogi diplomához valamit legalább kell csinálni, bár őszintén nem sokra tartom a jogászokat.
Viszont ha a két nő közül hasonlítanak valakihez, akkor inkább Michelle Wild legyen az, sokkal szimpatikusabb.
Egy dolog, ami semmit sem jelent, vagy valami, amiért semmit sem tettem. Egyikre sem lennék büszkébb, mint a másikra.
Ha jól tudom a mensa nem tud 135 felett mérni, mert nincs annyi ember, és annyi vizsgálati lehetőség emiatt. Legalábbis amikor én voltam, nekünk ezt mondták.
Bármilyen diplomát vagy szakmunkás képesítést elfogadnék, mert ezeknek van valamilyen látható társadalmi értékük, megbecsültségük, nyomuk. IQ-d senkit nem érdekel, nem lesz több lehetőséged az életben és arra jó, hogy pont idiótának nézzenek, mert általában pont azok ájulnak el a “magas intelligenciaszintjüktől”.
Egyáltalán nem univerzális dolog. 2 egyforma dolgozat sincs, akkor honnan veszed, hogy pont annyi. Ja, mert azt mondták….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!