Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan közösségi oldal...

Van olyan közösségi oldal amitől mostanában csömöröd lett de nagyon, és ha igen miért?

Figyelt kérdés

2023. júl. 13. 14:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
Kivétel nélkül mindegyik olyan, viszont nekem van is annyi eszem és önrendelkezési jogom, hogy ne is legyek már jelen egyiken sem.
2023. júl. 13. 18:59
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

#10:

Nem vagy egyedül, ahogy nézem, tényleg szép számmal vannak itt sorstársak :D

Viszooont... nekem, illetve a FB-nek, sikerült az általad említett napszámot felülmúlni. Az utóbbi időben rendre olyan tartalmak (állatos videók elsősorban) jelennek meg a hírfolyamomon, amiket javában 2020-2021 táján posztoltak ki.

Sőt, jobban belegondolva, Instagramon is több hónapos dolgok köszönnek vissza, aminek töredéke ráadásul olyan is, amit már szíveztem is előtte.

2023. júl. 13. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

Igazából már ahhoz sincs kedve az embernek fb-n, hogy a hirdetést törölje (meg még meg is kel indokolni), mert feldob helyette ugyanolyan másik érdektelent.

Az idórend meg tényleg elveszett, az egyik ismerősöm egy héttel ezelőtti posztját látom álllandóan, holott azóta rakott fel újakat, mert nyaralni van, de azokat csak akkor látom, ha rámegyek az adatlapjára.

Vagy egy héten keresztül nézem, hogy valaki valakinek boldog születésnapot kívánt, hiába jelöltem be, h kevesebb ilyen posztot szeretnék látni. Egy nagy logikátlan baromság az egész.

2023. júl. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!