Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1998-ban milyen volt az élet...

1998-ban milyen volt az élet Magyarországon?

Figyelt kérdés

Abban az évben születtem, így nem nagyon tudok semmiről, mi volt akkor, azért kérdezem.

Hogyan teltek az akkori idők? Hogy néztek ki az átlag hétköznapok? Mennyivel volt másabb az élet?

Milyen divatok, trendek voltak akkoriban? Népszerű ruhák, zenék, autók, épületek, elektronikus eszközök, gépek, műsorok, stb. Vagy éppen az emberek viselkedése, szabadidős tevékenységek, egyszóval mindenre kíváncsi vagyok.

Milyen volt 1998 körül élni? Ti mire emlékeztek?

2023. júl. 12. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem voltak rossz idők, megvolt a varázsa, de nem biztos hogy visszamennék. Talán igen, talán nem.
2023. júl. 13. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ósdi világ volt az, normális ruhát is kevès helyen árultak, még itt Budapesten is. Mindenki más zenèt hallgatott, (pl nirvanát, prodigyt, back street boysot), és máshogy is nèzett ki, nem volt egyenhaj/ruhaviselet mint most. Nyugodtabb világ volt az biztos, de nekem nem hiányzik. Beverly hills 90210 volt a kedvenc sorozatom, akkortájt adták.

42n

2023. júl. 13. 19:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van, én még mindig vissza tudom idézni, bár mi 1995-ben sem unatkoztunk! Voltak táborok, hülyülések, kisebb bulikák, hallgattuk a fent említett zenéket, meg se éreztük! Az internet meg nem tudtuk miért hiányozzon, annyira kezdetleges volt. Szóval inkább éltünk. Azért voltak ott extrém hajak (kék, zöld, sárga), meg szemüvegek, meg csiricsáré öltözékek.
2023. júl. 13. 19:16
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Azt elfelejtettem ìrni, hogy sokat olvastunk, könyveket és újságokat is, ez jó dolog volt :)
2023. júl. 13. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Igen, rengeteg színes magazin volt, ami az egyre színesebb kijelzős telefonokkal kezdett leáldozni. Én például Bravo magazin fan voltam! A zenecsatornák, rádiók meg K jók voltak!
2023. júl. 13. 19:23
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a durva, mintha most lett volna. Például én mentem haza 1998 őszén, lucskos-szar időkkel és amikor hazaértem Jamiroquai - Deeper Underground zenéjére roptam, abban is volt elég lucsok. Akkoriban ment a Godzilla, kábé akkora kuriózum volt mint a Jurassic Park, mondjuk akkorát szerintem nem ütött. Gyorsan elment ez a 25 év. ☹️

https://www.youtube.com/watch?v=WIUAC03YMlA&ab_channel=Jamir..

2023. júl. 13. 19:30
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Bravo, popcorn, im, gondolom nincsenek is már ezek az újságok.

Tènyleg jók voltak a zene és rádiócsatornák :)

2023. júl. 13. 19:31
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
És igen, az IM-et kifelejtettem! Pótoltuk a hiányosságokat!
2023. júl. 13. 19:34
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
Papírgyűjtésből bálával gyűjtöttük a szórakoztató magazinokat, internet helyett. Telefon helyett pedig lapozgatva megbeszéltük az aktualitásokat.
2023. júl. 13. 19:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik kedvenc évem volt az életemben. Talán akkor kezdődött el az az időszak, amikor már úgy még kellően libearlizálódtunk (nem politikailag), tehát hogy már úgy kopott ki az a szockommunista neveltetés, de még nem lazultak el abberáltra az emberek.

Ekkoriban volt 0660, személyhívó, tamagochi, Siemens S10 és egy jó Brazil Vs Francia döntő, amikor még brazil Ronaldo (Nem a Cristiano) és Zidane játszott.

2023. nov. 22. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!