Más fiatal is szívesen itt hagyná ezt a minősíthetetlen országot?
26 éves vagyok. Munkanélküli. Csomó helyre jelentkezem de nem vesznek fel. Más fiatal késő 20-as is szenved a munkahely találással, elhelyeszkedésel?
Ezt még mindig nem akarom elhinni, hogy ez megtörtént, ebben az országban, ami megtörtént (2010-óta). Elegem van ebből a mérhetetlenül sok mocsokból, rasszizmusból stb.
Teljesen kilátástalan az életem. Se barátnő (sosem volt), se saját egzisztencia, önálló élet. Csak a stressz, a mindennapok közönye, a rasszista és pszichopata magyar (többségi) társadalom.
Nekem nagyon elegem van ebből az egészből. Szívem szerint Horvátországba, vagy Olaszországba mennék. A Tenger mellé. Ólebből a putris, fejlődni képtelen országból.
10
Biztos, de az utóbbi egy hétben három másik nő ugatott be értelmetlenségek miatt.
Ismerősöm tanár végzettséggel ment németbe takarítani. Megéri...
Az emberek is értelmesebbek, márpedig ilyenekről nem szép általánosítani. Itt kb olyan mintha megragadt volna mindenki egy gyerek mentális/érzelmi szintjén, empátia nem létezik, közösségi összetartás nulla, megy a "felőlem aztán megdögölhet mindenki aki nálam szerencsétlenebb, nem az én bajom" mentalitás, mindenki azt hiszi hogy neki a legrosszabb minden tekintetben, míg habzik a szája ha mások a saját problémáikról beszélnek.
Nem csoda hogy Európa szélsőjobbos szégyenfoltja vagyunk. Nem a Fidesz a hibás, hanem a nép.
Persze máshol is nehéz, és máshol is vannak szar emberek, viszont vannak fokozatai annak, hogy mennyire élhető egy hely. Magyarország nem az.
Én sem találok munkahelyet.
Na tessék.
Mondjuk ez a kérdés és a válaszok hangulata is baromi negatív, pontosan ugyanolyan,ami ellen ágáltok.
Mi lenne, ha azt a kérdést tennénk fel, hogyan tudnánk jobbá tenni, mint fiatalok, a saját országunkat?
Nem pedig azon lamentálni,milyen szar minden.
Létezik társadalmi összefogás, eredményes is, volt már rá példa a történelemben. De ahhoz előbb nem ugyanazt a mintát kéne folytatni, amit utálunk.
#19 Nem mintha nem lenne itt minden a nyílt, parlament előtti tüntetésektől kezdve online közösségalkotásokon át különböző tervek/pályázatokig(amik sosem fognak prioritást kapni a hatalmon lévőktől) ... Csak az nem veszi észre ezeket, aki nem is akarja.
A probléma nem azzal van hogy jaj hát mindenki jobbat szeretne, és csak egy kis erőfeszítés kéne a változtatáshoz!!! Csak annyi hogy netezés helyett csináljanak valami produktívat a fiatalok!! A probléma az, hogy a többségben tényleg nincs semmi vágy a változtatásra, sőt, még csak problémát sem látnak a tipikus magyar mentalitással, szóval nincs mire építeni a jobbat... Próbálkozás akad, támogatás nem.
Amikor létrejött a társadalmi összefogás a történelemben, akkor az általában a rezsimek megdöntése miatt történt, ami meg ugye itt ugrott, hiszen az agresszív agymoso, mindenki ellen hergelo kormányunkat maga a nép választja vissza már vagy ezredszerre. Ez kell ide, erre van igény. A franciák azok akik akár fel is égetik a saját fővárosukat, ha nem tetszik nekik valami, mi meg azok vagyunk, akiknek a fejét bele lehet nyomni a szarba, és azt nézzük hülyének, aki nem kér repetát.
Ezt hívják úgy hogy kilátástalan állapot, amit a legjobb otthagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!