Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha kifakadok és megírom annak...

Ha kifakadok és megírom annak aki fogdosott hogy mit gondolok róla és hogy traumát okozott, akkor könnyebben el fogom tudni engedni, mégha esetleg bajom is lesz belőle? Illetve ez mennyire számít molesztalasnak?

Figyelt kérdés

Elég speciális helyzet

1 évvel ezelott dolgoztam hostessként külföldi bárban, étteremben,(nincs benne semmilyen kválkodás, mielőtt bárki ezt gondolná) szórólap osztás, koktél osztás, útbaigazítás a munka. egy fiatal barátom segített kijutni. Májusi szezonban voltam, aztán szeptemberben visszamentem még egy hónapra.

Májusban találkoztam a fő szervezővel, aki egy 40es házas férfi

Akkor alig beszéltünk, elkérte az instam, ennyi

Mikor visszamentem szeptemberi szezonban, munka előtt arcra puszit adott, este mikor a csapat elment együtt bulizni átkarolta a derekam, többször beszélt hozzam.

Egyik este odáig fajult a dolog hogy hátulról atolelt és úgy táncolt velem amíg le nem esett és eltoltam magamtól, ezt megismételte 3x

Majd mikor hajnalban a tengert fotóztam a club előtt a parton, szinten odajött és hátulról atolelt, itt már ráütottem a kezére és mondtam hogy mi van a feleségeddel? De csak elnevette és azt mondta hogy ugyan már csak viccel.

Ezen kívül egyszer meg a medence mellett is felkapott és eljátszotta hogy bedob, majd máskor beugrott mellem a medencébe és azzal “viccelt” hogy a víz alatt megfogta a lábam és magához húzott.

kamaszkorom óta szociális fóbiás vagyok és pánikbeteg, többször előfordult már hogy valamilyen sokkoló szituációra képtelen voltam reagálni.

Ha kiabálnak velem pl az iskolában, munka során képtelen vagyok megszólalni.

Volt már többször olyan hogy az utcán, szórakozóhelyeken, odajottek, hozzam értek és egyszerűen képtelen voltam reagálni.

Tudom hogy ez furcsán hangzik de nekem ez az egész csak egy pár hónapja esett le hogy valójában mit is csinált és hogy ez mennyire illetlen volt, sőt gyanítom már zaklatás kategória.

Természetesen soha tobbe nem megyek vissza oda dolgozni, de nem hagy nyugodni a dolog.

Meg akarom írni neki hogy mit tett és meg is fenyegetem hogy elmondom a feleségének.

Viszont ha ezt megteszem felek hogy bosszút all.

Mit tegyek?

Ha nem teszek semmit örökre emeszteni fog.

Sírni szoktam emiatt itthon és duhrohamaim vannak(borderline is vagyok)

2023. júl. 12. 12:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Feljelenti nem akarom, nyilván nem lenne belőle semmi

Bár lehetne, de hallottam már elég történetet, hogy durva zaklatásból sem lett semmi

Hiszen itt is engem hibáztattok

Minek mentem oda? Minek vállalok ilyen munkát?

Hogy traumát okozott, azt meg nem én hatarozom meg

Egyébként biztos vagyok benne hogy megijedne meg rosszul esne neki ha betámadnám, csak felek tőle

2023. júl. 13. 10:10
 12/24 A kérdező kommentje:
A megértőknek köszi a választ, jól esik
2023. júl. 13. 10:15
 13/24 anonim ***** válasza:
51%

Na! Akkor mostmár tudod, hogy mire számíts(hatsz) legközelebb.

Ez a munka nem neked való!!!

2023. júl. 13. 12:03
 14/24 anonim ***** válasza:

10 értem én, hogy nem esett jól a közeledése, fogdosása. De ha te ilyenkor leblokkoltál, és nem kérted számon, akkor az ugye számodra is világos, hogy beleegyező magatartásnak vette? Ez nem áldozat hibáztatás, de képesnek kell lenned tiltakozni. Bárhogyan, de lássa mindenki, hogy ez neked kellemetlen.

Tudom mennyire rossz érzés leblokkolni, velem is előfordult gimiben felelések közben, pedig szinte mindig tudtam a választ, mert tanultam. És mindenki röhögött, mekkora béna vagyok. Ez százszor kisebb dolog, mint ami veled történt, csak azért írtam, mert volt benne részem éveken át. Ezen tudatosan lehet dolgozni, és fejleszteni, a reflex reakciókat korrigálni.

Az élet sajnos nem olyan, hogy ha leblokkolok, akkor mások békén hagynak. Első körben ha ezt nem kommunikálod, nem is fogja tudni a környezeted, hogy lefagytál, azt fogják hinni, hogy téged ez simán nem zavar, vagy ennyire laza vagy, hogy fel se veszed. Ez legyen számodra szerintem a legfontosabb, hogy önbizalmat szerezz, és legyőzd a szociális fóbiádat, mert ha ezt a bilincset végre ledobod, akkor a leblokkolás is meg fog szűnni végleg.

Utána már akár személyesen is odamehetsz ehhez a prosztóhoz, és végre jól pofán vághatod. Bár szerintem addigra már nem fog izgatni ez a dolog, simán elengeded majd, és a jövőre koncentrálsz majd, mert a magabiztos emberek nem a múltban élnek.

De addig hagyd ezt a leírom neki, meg bosszút állok dolgot szerintem. Ezt csak ezért akarod most, mert depressziós vagy és tehetetlen.

Sok sikert hozzá!

2023. júl. 13. 13:00
 15/24 A kérdező kommentje:

14

De arra nem gondolsz hogy egy középkorú “férfi” hogy gondolja azt hogy egy szintbe idegen lányhoz odamegy és arcon csókolja?

Majd hátulról szorosan átöleli?

Mégis hogy várhatja bárki el hogy egy ilyen sokkoló dologra azonnal tudjak reagálni?

Meg az sem tudna biztosan, akinek semmilyen pszichés problémája nincs, nemhogy én aki bármilyen sokkoló dologtól lefagyok.

Nehogy már ő gondolja azt hogy csinálhat ilyet csak azért mert én nem vágtam rögtön pofán.

Hozzáérni egy nőhöz kizárólag beleegyezés után lehet, nem úgy hogy egy társaságba keveredtek és emiatt te házas disznokent kérdés nélkül ezt megcsinalhatod egy nálad 20 évvel fiatalabb lánnyal

Ezért nem reagáltam rá, mert a mai napig nem fogom fel hogy ez milyen szintű zaklatás és nem jut el egyszerűen az agyamig hogy ilyen van….

Az undorrol amit érzek meg ne is beszéljünk…

Írni mindenképp fogok neki, megérdemli a fenyegetést.

Ha nem teszem meg, 5 év múlva is ezen fogok őrlődni a sok más dolog mellett.

2023. júl. 14. 09:42
 16/24 A kérdező kommentje:

13 meg egyszer elmondom hogy nem a munkának volt ehhez köze

Ha raktáros lennék, ott is lehetett volna ilyen szemét

De volt már hogy orvos kezdett ki velem… akkor oda se menjek?

2023. júl. 14. 09:43
 17/24 anonim ***** válasza:

Akkora ügyet csinálsz a semmiből...

B+,mi a tanúság???Minek volt köze,ha nem a munkának?

Válaszold még!

Valószínű nagyon csinos vagy és van valami egyedi kisugárzásod, amitől "megbolondultak"...

2023. júl. 14. 11:38
 18/24 A kérdező kommentje:

17 gondolom nem no vagy

De kívánom hogy legyen egyszer egy 20 éves lányod aki ezzel a sztorival állít majd haza

2023. júl. 14. 16:00
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem utólag levélírogatással már nem érsz el semmit, csak magadat kínzod. Akkor és ott kellett volna jól pofánbas.ni, akarom mondani pofán fágni.
2023. júl. 16. 17:24
 20/24 anonim ***** válasza:

Ott és akkor, az első érintésnél kellett volna pontra tenni. Nem ellenkeztél, egyre jobban nyomult. Ehhez van szokva.

Mégis milyen tanácsot vársz?

Ha megírod neki, röhög egyet, azt sem tudja már, hogy néztél ki, ki vagy.

Az utolsó, agresszív reagálásod azt sugallja, hogy sürgősen forfulj orvoshoz, míg nem késő, mert illogikus és nem normális, hogy egy év elteltével még ezen tipródsz.

2023. júl. 17. 04:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!