Ez molesztálásnak számít?
Nagyim élettársa egyszer mellettem ült ketten voltunk a szobába és beszélgettünk aztán elkezdett simogatni és a mellemet is megfogta, először azt hittem biztos véletlen volt aztán másodjára is előfordult ez egy családi összejövetelen hogy simogatott megfogta a mellem és mikor apa belépett a szobába gyorsan elvette a kezét és köszörülte a torkát.(kicsit már ittas volt de nem volt hulla részeg) Annyira kellemetlen volt nem tudtam mit csináljak,felálljak és elmenjek onnan vagy mi...
15 L
Először is anyukádnak mond el, mi történt.
Legközelebb pedig úgy készülj, hogy ha megint megtörténik, lekeversz neki teljes erőből egy pofont.
Legközelebb hangosan szólj rá, és kérd ki magadnak. Ha mások is meghallják, annál jobb.
Azt tudatosítsd magadnak, hogy ezért te nem vagy hibás, ez csak neki ciki.
Ha valaki téged hibáztat, akkor azt is irányítsd el a jó büdös francba!
Most tanulj meg egy fontos szabályt: mindenkivel legyél udvarias és tisztelettudó, de csak addig, amíg neked is megadják a tiszteletet. Ha pedo-papi molesztál(mert molesztált) , akkor nem érdemli meg tőled a tiszteletet. Ne félj az idős emberekkel szemben megvédeni magad, mert attól, hogy valaki idősebb nálad, attól még nem ér többet!
Csak bemagyarázod, nem is csinált semmit!
Készülj fel, hogy 99%-ban meg fogod kapni, ha mástól nem, nagyidtól - sajnos.
Egyébként hangosan! szólj rá, és menj el mellőle, a továbbiakban pedig ignoráld. Ha megkérdik, miért, elmondhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!