Valakivel megbeszéltük, hogy átnézi az írásaimat, mielőtt kitenném Wattpadra, viszont azóta sem kaptam tőle visszajelzést. Mit írjak neki, hogy az ne legyen kellemetlen?
(Igen, defektjeim vannak szociálisan, hogy ezen rugózom.)
Discordon üzenetben annyit írt, hogy nagyjából (a múltheti) szerdán számítsak bármiféle reakcióra. Viszont azóta semmi, és ezen kívül amúgy soha semmit nem beszéltünk, szóval nem tudom, hogy hogy kérdezzek rá arra, hogy most akkor hogy áll, mi történt, stb.
Valami tipp? :D
Enyhe szociális szorongás? Mi okozza az aggódásod? :)
Gondolom nem véletlenül kértél meg egy idegent az átnézésre. Nem akarod, hogy a személyes kapcsolatotok befolyásolja az értékelést, ami mindenképp jó.
Javaslom ne spilázd túl, nem egy barátság a tétje az üzenetednek, ez csak egy idegen, akivel soha nem beszéltél ezen az egy üzenetváltáson kívül. Keresel más bétát, ha berág, de nyilván nem fog.
Én a helyedben ezt írnám: Szia, bocsi, hogy zavarok, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogy állsz az átolvasással?"
Hát akkor ráírtam, azt mondta, hamarosan küldi a visszajelzést. Egy hónapja csend és hullaszag, szóval elengedtem.
Ha valakit érdekel, itt a link
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!