Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy néz ki...

Zoltán9 kérdése:

Mit tegyek ha úgy néz ki született vesztes vagyok?

Figyelt kérdés
Pedig jó ember vagyok de valahogy szinte mindig elrontom a dolgokat,egyik ismerősöm is mondta hogy nővérem a szarbol is várat épít én meg a legjobb dolgot is elcseszem,hát van benne igazság.Miert lehet ez így? Görcsösen is akarom a jót talán ahelyett hogy lazán vennem a dolgokat? Több önbizalom? Elhinni hogy nekem is lehet jó? Csak az a gond egy-ket alkalommal volt jó aztán utánna megint minden rossz lett,így nehéz hinni

2023. júl. 10. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Azzal vigasztald magad hogy nem vagy egyedül. Én dettó ugyanez vagyok, 27 évesen se kapcsolat, se munka, se kocsi, semmi, szüleimmel lakok, és szó szerint a legpiszlicsárébb hülyeséget is el tudom bénázni. Ez van, ilyennek születtünk.
2023. júl. 10. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sportoljatok es jobb lesz!!! Minden fejben dol el. Ezt mondta mindig az mma edzom. ;)
2023. júl. 10. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Vedd lazán a dolgokat hisz még fiatal vagy, később is rá érsz görcsösen élni az életet.
2023. júl. 10. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van valami célod csináld és ne add fel, aztán majd alakul.
2023. júl. 10. 23:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Most nehéz nagyon lelkileg,padlón vagyok,volt egy hölgy akibe beleszerettem,vonzó voltam neki is annak ellenére hogy házas vagyok,de bevonzottam hogy változzon a kapcsolat rossz irányban,és felmondjon.Pedig ő lett volna az első szerelem.Felesegemet sose szerettem,csak jobb híján álltam vele szóba.Lehet sose ismerem az igaz szerelmet,nekem nem jár,pedig mindennel jobban vágyom rá 😭😭
2023. júl. 11. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!