Az elképzelés nem rossz, mert lehet rajta rengeteg kreatív tartalomgyártót találni, most név szerint nem tudom, mert ahogy görgeted, úgy dobálja be a videókat. Bőven vannak olyan emberek a követéseim között, akik nem magyarok.
Viszont a nagy része valóban butaság, és semmitmondó videókon alapszik.
Én nem bírom ezeket a rövid videókat, borzasztóan irritál. Töröltem az Instagram-oldalt, amikro már minden második videó TikTokról volt importálva, és a YouTube-on is van ez a baromság.
Nem is feltétlenül hülyeség, de egyszerűen erősíti az embereknél azt az igényt, hogy rövidtávú fókusszal minél több ingert habzsoljanak. Ez a hétköznapokban visszaüt. Nézd meg, hány ember jár össze, hogy aztán egymás mellett nézegessék a mobiljukat. Sokan elszoktak attól, hogy kisebb ingerre hosszan figyeljek. Amikor egyszer az diáknak mondtam, hogy nem kellene a mobilt odaadni kisebbeknek, hogy azt nézegessék végig az úton, akkor az volt a válasz, hogy "miért mit nézegessenek?". Amikor mondtam, hogy "semmit", még engem néztek hülyének.
#7: részletezzem, hogy pszichológiailag milyen különbség van rövid videók nézegetésében és néhány cikk elolvasásában?
Ha godolod, nézz meg róla egy TikTok-videót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!