Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A TikTok egy hülyeség?

A TikTok egy hülyeség?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 20:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Az elképzelés nem rossz, mert lehet rajta rengeteg kreatív tartalomgyártót találni, most név szerint nem tudom, mert ahogy görgeted, úgy dobálja be a videókat. Bőven vannak olyan emberek a követéseim között, akik nem magyarok.

Viszont a nagy része valóban butaság, és semmitmondó videókon alapszik.

2023. júl. 8. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Az.
2023. júl. 8. 20:24
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem, szerintem tök jó, rengeteg hasznos, érdekes dolgot tudtam meg onnan, emellett számomra vicces videókat is mutat, tehát szórakozom is, csak be kell idomítani az algoritmust, hogy ne csak a baromságokat dobálja.
2023. júl. 8. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem a tiktok a hülyeség, csak a feltöltött tartalmak nagy része.
2023. júl. 8. 20:42
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
Hülyék mindenhol vannak, szóval ennyi erővel minden hülyeség.
2023. júl. 8. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
44%

Én nem bírom ezeket a rövid videókat, borzasztóan irritál. Töröltem az Instagram-oldalt, amikro már minden második videó TikTokról volt importálva, és a YouTube-on is van ez a baromság.

Nem is feltétlenül hülyeség, de egyszerűen erősíti az embereknél azt az igényt, hogy rövidtávú fókusszal minél több ingert habzsoljanak. Ez a hétköznapokban visszaüt. Nézd meg, hány ember jár össze, hogy aztán egymás mellett nézegessék a mobiljukat. Sokan elszoktak attól, hogy kisebb ingerre hosszan figyeljek. Amikor egyszer az diáknak mondtam, hogy nem kellene a mobilt odaadni kisebbeknek, hogy azt nézegessék végig az úton, akkor az volt a válasz, hogy "miért mit nézegessenek?". Amikor mondtam, hogy "semmit", még engem néztek hülyének.

2023. júl. 8. 20:48
 7/15 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Bezzeg a régi szép időkben még tudtak mit kezdeni magukkal az emberek...

2023. júl. 8. 20:53
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Igen
2023. júl. 8. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

#7: részletezzem, hogy pszichológiailag milyen különbség van rövid videók nézegetésében és néhány cikk elolvasásában?

Ha godolod, nézz meg róla egy TikTok-videót...

2023. júl. 8. 20:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Én, csak azt látom, hogy a lányok teszik magukat
2023. júl. 8. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!