Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire gáz a TikTok orvosok...

Mennyire gáz a TikTok orvosok viselkedése?

Figyelt kérdés
Ameddig tájékoztató jelleggel, segítő szándékkal vagy nem túl idegesítő brandépítés céljából posztolnak videókat, az oké, de amikor marketingre, tiktok trendekre táncolva használják a felületet az szerintem ciki. Mit gondoltok?

2023. máj. 12. 17:30
A kérdező szavazást indított:
Ciki, egy orvosnak képviselnie kell az orvostársadalmat, ne a tiktokon csináljon bolondot magából
Nem ciki
Ha nem táncol, ugrál, parodizál, politizál, hanem tájékoztat, akkor belefér
37 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Hogy szabadidejében mit csinál valaki, annak semmi köze ahhoz, hogy a szakmája éppen villanyszerelő, orvos vagy ipari búvár.
2023. máj. 12. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Állandóan azon megy a hiszti, hogy a Tiktokra csak agyhalottak posztolják a f@szságaikat, de ha valaki véletlenül értelmes tartalmát csinál, akkor meg mindenki kiborul, hogy fú, milyen ciki. Ha ennyire cikinek állítjátok be a Tiktokon való szereplést, akkor ne csodálkozzatok, ha csak kétbites senkik özönlik el.
2023. máj. 12. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon szeretem a buta betegeket kifigurázó videókat. Miért lenne gond, ha egy orvos táncol? Ha elvégzi a munkáját, szabadidejében azt csinál, amit akar és azt mond, amit akar, amíg azzal nem veszélyeztet másokat.
2023. máj. 12. 17:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Tehát, akkor fussunk neki még egyszer (szövegértés!): a tájékoztató jelleg nem probléma, de amikor szó szerint hülyét csinál magából valaki, az az orvostársadalomra nézve ciki.
2023. máj. 12. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Minden gáz ami tiktokon van.
2023. máj. 12. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Mit szövegértésezel? Mindenki felfogta szerintem. Inkább azon gondolkodj el, miért ciki neked, ha valaki táncol és vidám tartalmát gyárt. Miért tartod a szakmájában rosszabb orvosnak azt, aki közvetlenebb? Miért zárja ki nálad a táncolás azt, hogy valaki jó orvos legyen?

Ha valaki karótnyelten mond valami szakszöveget, arra az átlag ember nem lesz kíváncsi. Miért fáj neked, hogy az orvos próbál egy szélesebb réteget elérni, érdekesebbé tenni a tartalmait?

Szerintem elég nagy szükség van a szélesebb réteg megszólítására gyógyászati témákban, amikor emberek milliói a mai napig krumplival meg kálciumtablettákkal próbálnak megoldani egészen súlyos eseteket is.

2023. máj. 12. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Semmi ciki nincs benne.
2023. máj. 12. 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem láttam még ilyet, nem tudom megítélni
2023. máj. 12. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

Természetesen ciki, és némelyik esetben etikátlan is. Volt például egy eset ahol egy plasztikai sebész közvetítette élőben a műtéteit, a páciens megkérdezése nélkül. Ellene eljárás is indult természetesen, borzalmasan sok orvosi műhibát is vétett.

Persze, tájékoztató jelleggel nincsen vele semmi problémám, sőt én magam is több orvost és ápolót követek akik ilyen tartalmakat gyártanak.

2023. máj. 12. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem ciki, ha normálisan válaszolnak.
2023. máj. 12. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!