Mennyire gáz a TikTok orvosok viselkedése?
Figyelt kérdés
Ameddig tájékoztató jelleggel, segítő szándékkal vagy nem túl idegesítő brandépítés céljából posztolnak videókat, az oké, de amikor marketingre, tiktok trendekre táncolva használják a felületet az szerintem ciki. Mit gondoltok?2023. máj. 12. 17:30
11/12 anonim válasza:
Valamennyire ciki, de amíg normálisan használja a platformot (tájékoztat, megnyugtatja az embereket, kérdésekre válaszol), addig van haszna annak, hogy posztol.
Egy olyan orvost láttam csak fenn, aki kritikán aluli szenny volt; egy nőgyógyász szó szerint üvöltött arról hogy a többi férfi azt hiszi hogy biztos nagyon jó s.nákat nézegetni egész nap, de neki öreg, büdös 60 éves nőket is meg kell ám vizsgálnia!!!!!
Semmilyen szinten nem talált be a poén...
12/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy a nem tájékoztató-oktató jellegű videókat munkaidőben, orvosi köpenyben veszi-e fel vagy nem. Amerikai esetet láttam olyat, hogy orvos meg nővérke munkaidőben, betegágy mellett riszálta vmi popslágerre... az gáz. Az, hogy valaki munkaidőn kívül orvosként nem szakbarbár, hanem más hobbijai is vannak, az nem zavar (még az sem, ha táncol, ha nem r...osan vagy hímringyósan)... max. akkor, ha az minőségtelen vagy nagyon alpári dolog, de az nemcsak az orvosoknál zavar, hanem mindenkinél... nem gondolom, hogy ilyen felelősségű munka mellett még emberileg is többet / mást / komolyabb vagy karótnyeltebb stílust kellene tőlük elvárni, mint egy buszvezetőtől vagy egy takarítótól mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!