Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Munkában első nap megfenyegete...

Munkában első nap megfenyegetett egy férfi mert nem akarok vele ismerkedni. Szóljak a főnökének vagy felesleges? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Eloszor semmi rosszra nem gondoltam, hozzam szolt, beszeltem vele par mondatot. Szerintem o a beszelgetest ismerkedesnek gondolta, pedig csaladja van es en nem ismerkedesi szandekkal valaszoltam neki. Aztan eszrevettem hogy nagyon veszelyes ember es ez igy nem lesz jo. Szunetben megvar engem, kovet, nem hagy beken. Aztan megmondtam neki, hogy nem akarok vele ismerkedni, nem akarok beszelgetni vele es azt mondta megtudja ki a csaladom es egy telefonba kerul es elintez engem.

Nem tudom szoljak e a fonokenek, vagy felesleges de en nagyon felek.

Nem akarom, hogy azt gondoljak a fonokok hogy velem csak a baj van.

Nagyon rosszul erzem magam. Rettegek

2023. júl. 2. 16:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10. Ha a szemtanuk mellettem nem tettek volna ugy mintha meg sem hallottak volna. Szerintem le is tagadnak az egeszet hogy ne keveredjenek bele. A fenyegetes elott mondtak ok is nekem, hogy nagyon veszelyes ember lehet az a ferfi
2023. júl. 2. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne. Akik ott dolgoznak vele már egy ideje, feltételes módban azt gondolják hogy veszélyes LEHET, és erről téged előre figyelmeztetnek. De te vagy az egyetlen akit megfenyegetnek, és erről mindenki hallgat, ezek szerint semmilyen munkaügyi fegyelmi előélete nincs az embernek, és csak rád várt, hogy végre támadhasson.

Mese. Téged is akkora trauma ért, hogy szavazós kérdéseket gyártasz a neten vasárnap délután.

2023. júl. 2. 17:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi történt Veled azóta? Megoldódott a kellemetlen szituáció?
2023. okt. 7. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!