Szerintetek gáz, ha majdnem egy hét után írok vissza valakinek, pedig már megnéztem az üzenetet első nap?
Figyelt kérdés
És azt ugye ő is látja, hogy megnéztem... Csak akkor telefonról voltam, és lusta voltam írni (meg az én telefonomon nincs net, máséról meg nem akartam írogatni), utána meg el is felejtettem, na meg nem is nagyon volt időm.2014. okt. 14. 20:23
2/5 anonim válasza:
Gáz, de én is hajlamos vagyok rá :D
3/5 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Nekem csomószor van olyan, hogy csak az elolvasásra van időm, aztán pár nappal később tudok csak visszaírni. Értelmes ember belegondol abba, hogy a másik nem a Facebook-on éli az életét és sürgősebb dolga is akad, mint épp az adott levélre válaszolni. Egyik barátnőmnek 3 kis gyereke van, na most közülük akármelyik akármikor ordítani kezd, nyilván nem az lesz az első dolga a csajnak, hogy nekem válaszoljon...
4/5 anonim válasza:
nem gáz, főleg ha nem olyan téma. mert akkor hiheti azt hogy egy hétig gondolkodtál a válaszon..XD
én nem csinálnék belőle ügyet
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, talán nem olyan nagy baj.:D Mindenesetre, úgy kezdem, hogy bocsi, hogy eddig nem írtam.:D
2014. okt. 14. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!