Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan fogadta el végül az...

Hogyan fogadta el végül az öregedést 30 körül, felett az, aki eleinte nehezen fogadta el?

Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
30 körül még nem öregszünk. Én még most sem fogadtam el, pedig jóval több vagyok.
2023. jún. 29. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Furcsa, hogy itt a gyakorikerdeseken futok csak bele ebbe az ostobaságba, hogy 30 felett már öreg vagy, ha egyedülálló selejtes stb...
2023. jún. 29. 15:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyedülállónak lenni ebben a korban tényleg szívás.

Senki, de senki se írja, hogy öregek vagyunk. Csak öregSZÜNK.

Viszont én csak itt, a gyakorin olvasom, hogy ez ne így lenne....

2023. jún. 29. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
44 éves vagyok, épp tegnap kérte el a biztonsági őr a személyimet amikor sört akartam vásárolni... Aki nehezen fogadja el, hogy öregszik, sportoljon és táplálkozzon egészségesen. Ez a két dolog fiatalon tartja a testet és a lelket is. Aki meg lusta és szeret jókat enni, fogadja el hogy ez van... Valamit valamiért..
2023. jún. 29. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

ez egy gyülekezőhelye ezeknek az embereknek :)

Számomra a 45 tűnik olyan mérföldkőnek.

Attól már tartok olyan szinten, hogy ha addig nem sikerül megfelelő állást találnom, már sokkal nehezebben fognak felvenni a korom miatt is. És addigra nagyon kevesen fognak maradni egyedülállók akik közül lehet válogatni, vagy sok nőnek már gyereke lesz addigra. Szóval úgy számolom h kb. még 10 évem van.

Utána már minden necces lesz :)

most 35 évesen viszont még minden tökéletes.

2023. jún. 29. 16:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát én azon meglepődöm, ha még élni fogunk akkor, de akkor is a fele a kardiológián, a másik fele az onkológián fog ülni.

Szabad férfi meg rettentő kevés van ebben a korban, ami érthető is. Már elkeltek, de ha válni fognak, az még nem történt meg.

2023. jún. 29. 16:12
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Olyan mintha elszigetelve élnél :)

Én sok 30 körüli feletti férfit ismerek akik nincsenek elhízva sportolnak, egyedülállók arcra is jól néznek ki. Még is egyedül vannak.

És ugyanez a nők is, van 3 szép női ismerősöm is egyedülállóak.

De úgy kell elképzelni, hogy kb. otthon ülnek a telefon mögött és várják a csodát.

2023. jún. 29. 16:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Aki egyedülálló, az egyfelől ezért. Ha keresnék párt, szerintem találnék, de félgőzzel keresek, de ez összetett.

Az egyedülálló ismerőseim mind félgőzzel vagy sehogyse keresnek.

Viszont.... Ettől függetlenül mondom, hogy a társkeresők választéka alacsony és katasztrofális....

De nem ez a kérdés lényege.

Egyébként ne hidd, hogy a sport annyira befolyásolja a kinézetet, vagy bármit is, mert nem.

2023. jún. 29. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

A sport csak a testet befolyásolja. Igen attól nem leszel jóképűbb. Vagy cukipofi :)

Társkereső van bőven, és vannak is rajtuk bőven, de sokan egy álomvilágban élnek.

Hangsúlyozom nem mindegyik, de van 1 ilyen ismerősöm is, mármint róla tudok..4-en vannak barátnők azt hiszem közel 30-hoz vagy már felett kicsivel.

3 barátnő gazdag vállalkozó pasit talált megkapnak mindent. nem kellett semmit tenniük se házért se lakásért ésatöbbi.

A 4. barátnő nem talált ilyet, de ő is ilyet akar mert "milyen már az, hogy 3 barátnőmnek összejött én meg érjem be kevesebbel?" évek óta egyedülálló.

ááááá...millió féle ember van, kinek könnyebb kinek nehezebb

2023. jún. 29. 16:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de ha társkeresésről diskurálnál, keress kérdést arra...

Én most arra vagyok kíváncsi, más hogy fogadta el, hogy a B-oldal forog és nagy eséllyel még világháború nélkül is kevesebb van hátra, mint amennyit eddig éltünk? Plusz a tükörben látottakat...

2023. jún. 29. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!