Hogyan fogadta el végül az öregedést 30 körül, felett az, aki eleinte nehezen fogadta el?
Egyedülállónak lenni ebben a korban tényleg szívás.
Senki, de senki se írja, hogy öregek vagyunk. Csak öregSZÜNK.
Viszont én csak itt, a gyakorin olvasom, hogy ez ne így lenne....
ez egy gyülekezőhelye ezeknek az embereknek :)
Számomra a 45 tűnik olyan mérföldkőnek.
Attól már tartok olyan szinten, hogy ha addig nem sikerül megfelelő állást találnom, már sokkal nehezebben fognak felvenni a korom miatt is. És addigra nagyon kevesen fognak maradni egyedülállók akik közül lehet válogatni, vagy sok nőnek már gyereke lesz addigra. Szóval úgy számolom h kb. még 10 évem van.
Utána már minden necces lesz :)
most 35 évesen viszont még minden tökéletes.
Hát én azon meglepődöm, ha még élni fogunk akkor, de akkor is a fele a kardiológián, a másik fele az onkológián fog ülni.
Szabad férfi meg rettentő kevés van ebben a korban, ami érthető is. Már elkeltek, de ha válni fognak, az még nem történt meg.
Olyan mintha elszigetelve élnél :)
Én sok 30 körüli feletti férfit ismerek akik nincsenek elhízva sportolnak, egyedülállók arcra is jól néznek ki. Még is egyedül vannak.
És ugyanez a nők is, van 3 szép női ismerősöm is egyedülállóak.
De úgy kell elképzelni, hogy kb. otthon ülnek a telefon mögött és várják a csodát.
Aki egyedülálló, az egyfelől ezért. Ha keresnék párt, szerintem találnék, de félgőzzel keresek, de ez összetett.
Az egyedülálló ismerőseim mind félgőzzel vagy sehogyse keresnek.
Viszont.... Ettől függetlenül mondom, hogy a társkeresők választéka alacsony és katasztrofális....
De nem ez a kérdés lényege.
Egyébként ne hidd, hogy a sport annyira befolyásolja a kinézetet, vagy bármit is, mert nem.
A sport csak a testet befolyásolja. Igen attól nem leszel jóképűbb. Vagy cukipofi :)
Társkereső van bőven, és vannak is rajtuk bőven, de sokan egy álomvilágban élnek.
Hangsúlyozom nem mindegyik, de van 1 ilyen ismerősöm is, mármint róla tudok..4-en vannak barátnők azt hiszem közel 30-hoz vagy már felett kicsivel.
3 barátnő gazdag vállalkozó pasit talált megkapnak mindent. nem kellett semmit tenniük se házért se lakásért ésatöbbi.
A 4. barátnő nem talált ilyet, de ő is ilyet akar mert "milyen már az, hogy 3 barátnőmnek összejött én meg érjem be kevesebbel?" évek óta egyedülálló.
ááááá...millió féle ember van, kinek könnyebb kinek nehezebb
Ne haragudj, de ha társkeresésről diskurálnál, keress kérdést arra...
Én most arra vagyok kíváncsi, más hogy fogadta el, hogy a B-oldal forog és nagy eséllyel még világháború nélkül is kevesebb van hátra, mint amennyit eddig éltünk? Plusz a tükörben látottakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!