Valaki találkozott ilyennel tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Vonaton egy csávesz lerakott mindenkihez ilyen kis dísz cuccokat egy papírral és az volt rajta hogy hallássérült és segítenénk a helyzetén egy vasárlással, 1000ft. Hát én segítettem volna de a legkisebb pénzem tizes volt. De a tiktoktól már fóbiám is van hogy minden ilyen csak egy kísérlet és felveszik videóra.2023. jún. 29. 14:28
1/12 anonim válasza:
ezer éve csinálják. Ha nem teszel oda pénzt, visszamegy és összeszedi
2/12 A kérdező kommentje:
Dikk
2023. jún. 29. 14:38
3/12 anonim válasza:
Tényleg nem újkeletű, parkolóban is szokták csinálni, nekem is van ilyen tükörre akasztható kis mütyür.
N
4/12 anonim válasza:
Nekem még 500 Ft volt. Hiába, az infláció🤣🤣
#3 voltam
5/12 anonim válasza:
Nekem egyszer a mekiben csinálta , a kártyán az volt hogy siketnéma vagyok blablabla.... mondom neki, akkor a kékből kérek tizet. Válasz már adom is...
Na ott vezették ki a pasit. 😂
6/12 anonim válasza:
Aranyom. Nem hogy a tiktok nem létezett még, de te sem, amikor már csinálták ezt.
7/12 anonim válasza:
Konkrétan mindenki találkozott már vele.
8/12 anonim válasza:
Facebookon is volt errol hir sokaig, azok csak csalok.
9/12 A kérdező kommentje:
Látszik hogy ritkán vagyok Pesten
2023. jún. 29. 16:02
10/12 anonim válasza:
Budapesti vagyok (születésem óta), ez teljesen mindennapos, és igen, ezek csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!