Nekktek bejön ez nő,Sydney van den Bosch, mint nő, mint bármilyen értelemben véve?
Rengeteg nyalakodós komment van az oldalán és a youtube videók között is.
Szinte egyesek bálványként kezdenek tekinteni rá.Csöpögnek, jó hogy el nem cseppennek tőle a nők. Én ismerem személyesen és jobban mint az átlag.A nagyképűségtől sz@rni sem tudna.Amikor fel akartam venni a kapcsolatot vele és a szponzorával üzleti ügyben, arra nem méltattak hogy visszaválaszoljanak. Ez a mostanában felkapott celeb pics@, főleg Hollandiából mit keres itt egyáltalán?? Ott sokkal jobb az életszínvonal mint itt.Minek boldogítja itt az embereket és osztja az észt a közösségi portálokon. Nem elég hogy már Magyar ember alig látni Magyarországon, most már tömeges számban a Magyar kereskedelmi tévé csatornákba és a királyi tévébe is számtalan külhoni,vagy ide született külföldi kuffer fúrja be magát.Miért nem mennek ezek haza a saját szülőhelyükre és ott szórakoztatják el magukat ezek az emberek??
Egyáltalán minek ide ennyi szedett-vedett külföldi ember?
Mit keresnek ezek ebben a lepattant országban, van itt valami szuper jó dolog amiről még nem tudok?
Kutya közönséges és átlagos celebpicsa, mit akarsz tőle ?
A divatmodellek alap és normatív viselkedése a magánéleti flegmaság, tartózkodás és nagyképűség. A médiások nagy része sem különb ennél.
Ezek mind el vannak szállva maguktól.
Mi csodálkozni való van ezen ?
"Én ismerem személyesen és jobban mint az átlag.A nagyképűségtől sz@rni sem tudna.Amikor fel akartam venni a kapcsolatot vele és a szponzorával üzleti ügyben, arra nem méltattak hogy visszaválaszoljanak. "
Kicsit üti egymást ez a két mondat
Nem magyar.Faterja holland,az anyja magyar.
Érdekes hogy ez a rengeteg magyar hülye nő
miként szűri össze a levet boldog boldogtalannal.
Sírba visz ez a közönséges kupleráj szindróma ebben az országban.
Basznak mint a nyulak fűvel fával és ebből lesz a társadalmi
elidegenedés, széthúzás, faji megkülönböztetés és társai
A külföldiek teljesen kiszorítanak bennünket a saját országunkból
elviszik a pénzünket,munka lehetőségeket,elfoglalnak területeket
a faxnak nekünk ez a nagy multikultis világi társadalom.
megvoltunk enélkül 90-es évek előtt és sokkal jobb volt az életszínvonal
még a Kádár rendszerben is.Nem voltak kiszolgáltatva és alárendeltjei a magyarok mindenféle kultúrának,nációnak és stratifikációnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!