A Bosch cégnél megnézik egyáltalán a beérkezet önéletrajzokat? Egy hónapja küldtem be nekik, de a rendszerük azt írja, hogy még meg se nézték.
Rápillant, és ha nem vagy szimpi visszaküldi, hogy alkalmatlan vagy, ennyi.
Gépjármű mechatronikai technikus, meg számítógépes rendszerkarbantò szakmával szerintük alkalmatlan voltam az önéletrajzom alapján egy egyszerű gépbeàllítò pozícióra, ahol 8 általános volt a feltétel.
4-es lehet tulkepzettnek talált. Az a tapasztalat, ha valaki tulkepzett az egyszerű munkát pár hónap után otthagyja, és nem szeretik az ilyet.
Nekem is volt már ilyen, és munkanelkulikent néztem a plafont otthon, mert ezzel a cimszoval elhajtottak.
Azt elfelejtettem írni, hogy én kb 3-4 hónap múlva kaptam visszautasítást.
3-as voltam.
4, túlképzett...😂 Ha meg csak egy szakmád van, akkor meg alulkèpzett vagy. De én is erre gondoltam egyébként, amire te.
Posthuman.
Undorító a rendszer.
Ott az összes adatod, meg video chat is készül, lehet, rögzítik. Ok, policy, titok.
De! Jobb esetben, megmondják, hogy "nem".
De MIÉRT?
ELEMZÉS? INDOK?
HOGY JAVÍTSÁL ÍGY?
Honnan tudd, hogy miben fejlődj?
Gusztustalan.
nekem kb 1 hónap múlva jeleztek
milyen pozícióra jelentkeztél és melyik városban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!