Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Furcsa ha valaki képtelen...

Furcsa ha valaki képtelen olyan helyen telefonálni ahol sokan vannak és hallják, pl. buszon?

Figyelt kérdés
Ezért ha valami fontos ügyben hívják akkor se veszi fel, csak majd ha nyugisabb körülmények közé kerül
2023. jún. 28. 02:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok, nemszeretem hogy masok is belehallanak
2023. jún. 28. 09:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút nem furcsa, főleg, hogy amúgy én is ilyen vagyok. Nem is tartozik másra az egész, illetve bizonyos helyzetekben valamilyen szinten tiszteletlennek is tartom, meg könnyen lehet, hogy ezzel másokat is zavarnak, illetve nem is biztos, hogy a telefon végén jól is hallják az illetőt.

A következő mondatomért kaptam már itt hideget-meleget, de kitartok mellette; szerintem kifejezetten primitív dolog utcán, még rosszabb, tömegközlekedésen kihangosított telefonon beszélgetni másokkal. Illetlen, és zavarja a többi utast.

2023. júl. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!