Sokaknak miért elég indok ahhoz hogy elforduljanak a másiktól az, hogy utálja a gyerekeket és ócsárolja is őket, csúnya dolgokat mond rájuk?
1es, ez most hogy jön ide? A kérdésben nem volt szó gyermeknevelésről, szülőségről...
Kérdező!
A legtöbb ember nem szereti azok társaságát, akik másokat ócsárolnak, szídnak, csúnya dolgokat mondanak. Főleg úgy, hogy esetleg semmi közük hozzá, vagy érdemben nem tesznek semmit azért, hogy bármi is változzon.
Az ilyen emberek negatívak, rosszindulatúak. Egyszerűen rossz meglenni mellettük.
5-6, oké, de egy dolog nem egyetérteni valamivel, esetleg azt mondani, hogy én ezt nem akarnám a saját életemben, és egy másik dolog ócsárolni, sértegetni a másikat azért, mert ő nem úgy van az adott témával, mint te.
Merthogy itt az utóbbiról van szó.
Senki nem mondta, hogy kell szeretned a gyerekeket. De ócsárolni őket fennhangon?
És mindne mással is így megy? ha én nem szeretem a tökfőzeléket, akkor ennek mindenhol hangot adok, ahol tökfőzelék van, hadd tudják azok, akik amúgy kvára nem kiváncsiak rá, hisz ők szeretik és nem is akartak adni belőle...
Értitek a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!