Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sokaknak miért elég indok...

Sokaknak miért elég indok ahhoz hogy elforduljanak a másiktól az, hogy utálja a gyerekeket és ócsárolja is őket, csúnya dolgokat mond rájuk?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A szerencsétlen gyerek nem tehet arról, hogy kretének határoznak a világra hozataláról, aztán felelőtlenül élik világukat. A gyerek nevelése, emberré formálása felelősség - lenne, - de sokan csak problémamegoldó pénzforrásként tekintenek a gyerekükre. Aztán jön a ráncolt homlokkal, tágra nyílt szemmel tátogva csodálkozás, hogy 22 évesen üti-vágja a szüleit, nagyszüleit pedig bolhafészkekbe dugja a jól (nem) nevelt gyerek... Nem is érdemelnek mást az ilyen kretének!
2023. jún. 25. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

1es, ez most hogy jön ide? A kérdésben nem volt szó gyermeknevelésről, szülőségről...

Kérdező!

A legtöbb ember nem szereti azok társaságát, akik másokat ócsárolnak, szídnak, csúnya dolgokat mondanak. Főleg úgy, hogy esetleg semmi közük hozzá, vagy érdemben nem tesznek semmit azért, hogy bármi is változzon.

Az ilyen emberek negatívak, rosszindulatúak. Egyszerűen rossz meglenni mellettük.

2023. jún. 25. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Ezr most komolyan így leirtad és nem jöttel rá közben hogy mi a baj? Remélem csak trollkodsz.
2023. jún. 25. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Sose lennék olyan ember társaságában, aki bármilyen csoportot állandóan szidalmaz; egyrészt nincs kedvem ilyesmit hallgatni, másrészt az ostoba emberek vonása az ilyen szintű (alaptalan) gyűlölködés. Ez semmivel sem jobb, mintha rasszista/szexista/homofób/stb. lennél.
2023. jún. 25. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert sokan azt érzik, hogyha van már gyerekeük, és bárkivel is találkoznak, akkor annak is imádia kell a kölykét, holott nem kötelező ez!
2023. jún. 25. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én például távol tartom magamat a gyerekesektől, családosoktól. Sosem akartam se családot, se gyereket és pont nem érdekel ez a téma, taszít, szóval én ezt tudom, vállalom, ezért nem is megyek elébe. Ha valaki nem fogadja el, az az ő baja, ettől még nem tudok kibújni a bőrömből. Pont.
2023. jún. 25. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:

5-6, oké, de egy dolog nem egyetérteni valamivel, esetleg azt mondani, hogy én ezt nem akarnám a saját életemben, és egy másik dolog ócsárolni, sértegetni a másikat azért, mert ő nem úgy van az adott témával, mint te.

Merthogy itt az utóbbiról van szó.

Senki nem mondta, hogy kell szeretned a gyerekeket. De ócsárolni őket fennhangon?

És mindne mással is így megy? ha én nem szeretem a tökfőzeléket, akkor ennek mindenhol hangot adok, ahol tökfőzelék van, hadd tudják azok, akik amúgy kvára nem kiváncsiak rá, hisz ők szeretik és nem is akartak adni belőle...

Értitek a különbséget?

2023. jún. 25. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy értem, én legalábbis! Nem utálom a gyerekeket, sőt ők is szeretnek engem, de tudom hogy nem akarok gyereket, soha nem is akartam és nem is való nekem. Nem ócsárolom, nem bántom őket. Családot se akarok, mondjuk a családosokra néhol már furcsán nézek.
2023. jún. 25. 21:20
 9/9 Metionin ***** válasza:
Itt valószínűleg az ócsárlással van a gond. Én se lennék szívesen olyan emberekkel, akik folyton csak arról nyomják a szöveget, hogy xy dolgot mennyire utálnak. Tökmindegy, hogy mi az. Amúgy én sem szeretem a gyerekeket, kifejezetten irritálnak és kerülöm őket, ahogy néhány más embercsoportot is, mégsem reklámozom az utcán. Folyamatosan erről beszélni, meg felhozni a témát, unalmas is meg amúgy rajtad kívül senkit sem érdekel.
2023. jún. 26. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!