Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » INFJ-k, hogy élitek meg a...

INFJ-k, hogy élitek meg a mindennapokat?

Figyelt kérdés
Én például minden egyes napot egy véres harcként élek meg, amiből sebzetten jövök ki és éppenhogy csak vegetálok. 27 évesen 80-nak érzem magam, az energiaszintem közel sem a koroménak megfelelő. (Olyanok válaszát várom, akik tényleg INFJ-k, kognitív funkciókkal bizonyítva.)

2023. jún. 25. 10:16
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
Ha az INFJ nem szociális, akkor mi? 🙄
2023. jún. 25. 20:16
 42/46 anonim ***** válasza:
75%
Lehetsz INFJ, csak nem vagy a helyeden, ettől még a többi INFJ nem olyan mint te! Tételezzük fel hogy valóban INFJ vagy, akkor te is találd meg a helyedet a világban, nem kell a személyes drámádat rávetíteni a valóságra és az INFJ-kre!
2023. jún. 25. 20:19
 43/46 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom régi a kérdés, de hátha még olvasod.. én is infj vagyok és nagyon sokat küszködök, nagyon nehéz az életem. Ha esetleg van kedved írj, beszélgessünk.
2024. júl. 5. 15:28
 44/46 anonim ***** válasza:
Kedves 42! Felszólalnék a kedves kérdezőért! Te valószínűleg nem ezzel a személyiségtípussal élsz, így nem is tudhatod mik a kihívásai.Pontosan az az egyik nagyon nagy gond, hogy nagyon nehéz megtalálnia az embernek a helyét a világban ezzel a személyiségtípussal.Teljesen rendben van ha valakinek boldog az élete ezzel a személyiségtípussal, sajnos nem mind vagyunk így, ezt illik tiszteletben tartani. Ha segíteni nem tudsz, a marakodásnak semmi értelme. A kérdező segítséget kért, az pedig szerencsére nem a te dolgod, hogy ezt megtiltsd neki vagy kritizáld! Ő senkinek nem ártott a kérdésével, viszont te ártasz azzal, hogy kritizálod őt!
2024. júl. 5. 15:35
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #44! Bár nem a #42-es válaszoló vagyok, korábban már válaszoltam erre a kérdésre, és ugyanez volt a véleményem.

Én pontosan ezzel a személyiségtípussal élek, így tudom, hogy miről beszélek. Leírtam a saját személyes tapasztalataimat, hogy egy INFJ igenis lehet boldog, kiegyensúlyozott és energikus, de erre a kérdező válasza az volt, hogy nem vagyok tisztában a saját személyiségtípusommal. Hiszen csakis bennem lehet a hiba, amiért INFJ-ként nem kucorgok egész nap a sarokban, és nyalogatom a saját sebeimet...

Az INFJ személyiségtípus továbbra sem egyenlő az aszociálissal, ez az, amit a kérdező nem igazán akart megérteni. A #42-es válaszolónak tökéletesen igaza volt abban, hogy a kérdező a saját személyes problémáit az INFJ személyiséggel akarta megmagyarázni. "Azért vagyok ilyen, mert INFJ vagyok..."

Nem, nem azért ilyen. A kérdező valószínűleg nagyon nem volt mentálisan a helyén, amikor kiírta ezt a kérdést. Remélem jól van, és azóta sikerült megtalálnia a saját útját. Akár egyedül, akár szakemberrel.

De az INFJ lét csak egyfajta beállítódás, nem azon fog múlni, hogy boldog vagy-e, vagy sem.

2024. júl. 5. 18:34
 46/46 anonim ***** válasza:
A véleményeddel nem szeretnék vitatkozni. Örülök, hogy te boldog vagy, ennek ellénre én nem feltétlenül értek egyet. Biztos sok mindentől függ, van akinek nagyon megnehezíti a személyiségtípus az életét, van akinek kevésbé. Az viszont egy másik dolog, hogy a kedves 42-es válaszoló milyen durván, tiszteletlenül fogalmazta meg a véleményét egy màsik emberrel szemben, ez nincs rendben! Egyébként meg szerintem aki ilyen stílusban beszél más emberekkel, mint a 42-es válaszoló,ő maga se valószínű, hogy annyira rendben van. Vagy ez a hangnem manapság teljesen elfogadott? Én abszurdnak talàlom!
2024. júl. 6. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!