INFJ-k, hogy élitek meg a mindennapokat?
Kedves #44! Bár nem a #42-es válaszoló vagyok, korábban már válaszoltam erre a kérdésre, és ugyanez volt a véleményem.
Én pontosan ezzel a személyiségtípussal élek, így tudom, hogy miről beszélek. Leírtam a saját személyes tapasztalataimat, hogy egy INFJ igenis lehet boldog, kiegyensúlyozott és energikus, de erre a kérdező válasza az volt, hogy nem vagyok tisztában a saját személyiségtípusommal. Hiszen csakis bennem lehet a hiba, amiért INFJ-ként nem kucorgok egész nap a sarokban, és nyalogatom a saját sebeimet...
Az INFJ személyiségtípus továbbra sem egyenlő az aszociálissal, ez az, amit a kérdező nem igazán akart megérteni. A #42-es válaszolónak tökéletesen igaza volt abban, hogy a kérdező a saját személyes problémáit az INFJ személyiséggel akarta megmagyarázni. "Azért vagyok ilyen, mert INFJ vagyok..."
Nem, nem azért ilyen. A kérdező valószínűleg nagyon nem volt mentálisan a helyén, amikor kiírta ezt a kérdést. Remélem jól van, és azóta sikerült megtalálnia a saját útját. Akár egyedül, akár szakemberrel.
De az INFJ lét csak egyfajta beállítódás, nem azon fog múlni, hogy boldog vagy-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!