Érettségivel, szakma nélkül milyen munkákra vesznek fel?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 16:06
1/14 A kérdező kommentje:
Gyár vagy marad a kötél ? 🥲😆
2023. jún. 23. 16:06
2/14 anonim válasza:
Mi a baj a gyárral ? Én is ott dolgozok, pedig dolgozhatnék irodában is. Nemcsak operátor lehet valaki. Ha ügyes vagy, akkor tovább képeznek. Ismerek mérnököt is, aki operátorként kezdte. Én minimum nettó 300-at viszek haza + 25 ezer szépkártya és ingyen bérlet + orvosi vizsgálatok (vér, bőr, stb.).
3/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk nincs bajom a gyárakkal. Biztos megfogom szokni.
2023. jún. 23. 16:16
4/14 anonim válasza:
Tanulj ki valami szakmát és már nem is muszáj gyárban dolgozni.
Kezdeskent jogsi aztán futárkodás,ott nem leszel gyárban vagy irodába de cserében pöröghetsz egesznap.
5/14 anonim válasza:
Ha megvan az érettségi egy csomó szakmát tanulhatsz estin, ingyen. Ha nincs még államilag finanszírozott szakmád, (az érettségi nem számít annak), akkor kettő szakmát ingyen tanulhatsz. Érettségivel mondjuk mehetsz technikumba tanulni. Még diák igazolványt is kapsz, mert iskola rendszerű, nem pedig tanfolyam.
Bírom, amikor valaki végletekben gondolkodik, gyár, vagy kötél😃.
Tájékozódjatok a lehetőségeitekről, és használjátok fel a saját céljaitokra, amíg lehet.
7/14 A kérdező kommentje:
Végülis kötelet is lehet készíteni ELADÁSRA !
2023. jún. 23. 17:06
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2023. jún. 23. 17:07
9/14 anonim válasza:
WC pucolás, segédmunka, takarítás, autómosás, futár(ha van jogsid, vagy biciklivel)
10/14 A kérdező kommentje:
Jogsim sincs, elküldött az oktatóm 30 óra utàn...
Egy igazi tehetség vagyok, egy csiszolatlan gyémánt.
2023. jún. 23. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!