Miért olyan elképzelhetetlen, hogy egy vékony, szépnek tartott nőnek ducibb párja legyen?
Figyelt kérdés
Kérdésben egyszerűen fogalmaztam, de itt kifejtem. Fordítva is igaz természetesen, pl. egy izmos, sármos férfinek egy testesebb, esetleg a közizlésnek nem megfelelő párja legyen. Mennyire felszínes világban élünk már? Saját példa. Többször megkaptam már, hogy nem értik a döntésem, ezt pedig én nem értem és bánt, mert az én szememben ő nagyon is vonzó és egyébként is, szubjektív, kinek mi jön be, hosszútávon pedig nem ezek a dolgok szamítanak.2023. jún. 23. 10:21
11/14 anonim válasza:
Ettől megnyugszik amúgy a lelketek, vagy miért mantráztok a valóságtól homlokegyenest eltérő dolgokat?
12/14 anonim válasza:
Mert az emberek egy bizonyos rétege szeret más dolgával foglalkozni. Pl. itt a lépcsőházunkban is van két fiatal pár, egyiknél a pasi duci, másiknál a nő, a párjuk meg vékony. Állandó téma a pletykás öregasszonyok között, de rajtuk kívül senkit nem érdekel, hogy kinek milyen párja van.
13/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit jelent a "ducibb", például 100 kg eltérés eléggé feltűnő.
14/14 anonim válasza:
Van amikor a hájas kövér hasú férfi vékony topmodell csajjal van kapcsolatban. Sok ilyet láttam már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!