Megátkoztak vagy mi a fene van?
Évek óta soha semmi sem sikerül de tényleg. Annyi mindenben van pénzem, időm, energiám de mindig átvernek, nem sikerül.. miért?
Csak 2 gyors példa. Jártam jogsira a hulye nő oktatóm nem gyakorltatta a parkolást , kiabált minden órán. Én meg a hulye fejemmel nem szóltam, mert majd megszivat, utolsó napra ahogy lejár a 2 év betett vizsgára, természetesen a parkolás miatt megbuktam. Pénzt elveszik de tudás nincs mellé. ( Nem váltottam oktatót, mert költözés miatt ígyis ez volt a 3. Iskola meg oktató)
Mennénk ki külföldre dolgozni, mert itthon sehova nem kellünk. Kifizettünk egy közvetítőt mert hiába tudunk angolul az kevés Ausztriába. Májusba kerestek h mehetnénk, de a vizsga miatt nem tudtam.
Megvolt besz a hét h indulunk de már múlthéten leráztak h " betanul a kolléga majd szólnak ha lesz időpont indulásra..." Emailre nem válaszolnak. Telefon kikapcsolva. Úgy értem el őket h az álláshirdetés emailre írtam de onnan se válaszolnak. Szerintem átvertek itt is.
Miért nem sikerül soha semmi? Elegem van.
alacsony iq tipukus jelei
am nem vagy elatkozva csak igy alakult
jobb mintha nyaktol lefele bena lennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!