Tűzoltónak lenni alantas hivatás, az emberek nagy része lenézi Őket, párkapcsolatot is nehéz kialakítani ha ez a munkája valakinek?
Ezeket halottam, ezekkel az “érvekkel” próbálnak lebeszélni arról, hogy ezt a hivatást válasszam.
(Persze hallottam pozitívat is, de ritkán)
“Sose értettem az embernek miért is kellene másokra hallgatni. Neked nincs saját személyiséged és saját gondolataid?”
A szüleim konkrétan arról akartak annó lebeszélni, hogy egyáltalán egyetemre menjek.
Senki nem volt aki segített volna szakot választani, aminek elég negatív következményei lettek… 18 éves koromban teljesen más volt a személyiségem, meg nem volt semmilyen munkatapasztalatom, ezért magamtól is rosszul választottam.
Én fordítva gondolom. Tisztelem a tűzoltókat, - semmi pénzért nem tölteném be a hivatásukat! Lényegében nincs saját életük, - illetve eléggé korlátoltak a lehetőségeik. Képzéseken kell részt venniük. Karbantartásokat kell elvégezniük. Éles bevetéseken kell részt venniük, - amelyeken látnak, élnek meg olyan dolgokat, amit nehéz pszichésen kezelniük, feldolgozniuk!
Nincs az az illetmény, amiért én ezt vállalnám - kórházi nővérekhez hasonlóan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!