Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tűzoltónak lenni alantas...

Tűzoltónak lenni alantas hivatás, az emberek nagy része lenézi Őket, párkapcsolatot is nehéz kialakítani ha ez a munkája valakinek?

Figyelt kérdés

Ezeket halottam, ezekkel az “érvekkel” próbálnak lebeszélni arról, hogy ezt a hivatást válasszam.

(Persze hallottam pozitívat is, de ritkán)

2023. jún. 17. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném én ezeket a tűzoltókat lefikázó embereket, hogy mire vitték..
2023. jún. 17. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:

“Sose értettem az embernek miért is kellene másokra hallgatni. Neked nincs saját személyiséged és saját gondolataid?”

A szüleim konkrétan arról akartak annó lebeszélni, hogy egyáltalán egyetemre menjek.

Senki nem volt aki segített volna szakot választani, aminek elég negatív következményei lettek… 18 éves koromban teljesen más volt a személyiségem, meg nem volt semmilyen munkatapasztalatom, ezért magamtól is rosszul választottam.

2023. jún. 17. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl megmondták sokan anno 16 éve amikor párommal ismerkedtem, hogy óvakodjak tőle, mrt ilyen meg olyan ember. Jól lexartam a véleményüket, mi pedig ma is együtt élünk. A legjobb döntés volt.
2023. jún. 17. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, egy próbát megér, ha érdekel téged ez a munka. Ha esetleg mégse tetszik, akkor leszámolhatsz. Nem tudhatod beválna-e amíg nem próbáltad. Amúgy tudomásom szerint buknak a nők a tűzoltókra, rendőrökre, stb.
2023. jún. 17. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Kurtalabu, romasagat titkolo de kompenzalo diktatornak lenni szegyen, plane, hogy eppen kulon gonddal az anyagilag soha nem becsult tuzoltokba rug bele.
2023. jún. 17. 16:22
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Én fordítva gondolom. Tisztelem a tűzoltókat, - semmi pénzért nem tölteném be a hivatásukat! Lényegében nincs saját életük, - illetve eléggé korlátoltak a lehetőségeik. Képzéseken kell részt venniük. Karbantartásokat kell elvégezniük. Éles bevetéseken kell részt venniük, - amelyeken látnak, élnek meg olyan dolgokat, amit nehéz pszichésen kezelniük, feldolgozniuk!

Nincs az az illetmény, amiért én ezt vállalnám - kórházi nővérekhez hasonlóan.

2023. jún. 17. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Még a rendőrt megértem, de tűzoltót lenézni? Mégis miért?
2023. jún. 17. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi abban a taszító, hogy ha valaki a saját életét kockáztatja azért, hogy megmentsen másokat. Persze szar a fizujuk, de ebben az országban pont a legkockázatosabb melókat nem fizetik meg.
2023. jún. 23. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!